slechts 1116,- €

Maak je klaar voor wat misschien wel de meest onvergetelijke rondreis van je leven wordt. Ik heb momenteel een rondreis door Finland voor je in de aanbieding. Dat is sowieso al een vakantie om van te dromen, maar wat als ik je zeg dat je er gaat verblijven in de meest betoverende hotels, waaronder het grootste sneeuwkasteel ter wereld en een Glass Villa direct aan de prachtige bevroren zee… Ja je leest het goed! De reis brengt je daarnaast ook naar het winterwonderland Lapland, waar je op bezoek kunt gaan bij het huis van Santa Claus! Wat dacht je daarnaast nog van het zien van het noorderlicht, of een tocht door de sneeuw met een hondenslee maken? Bekijk hier snel alle details voor deze unieke rondreis door Finland.

rondreis finland
De Sea Side Glass Villa, één van de hotels!

Rondreis door Finland

Dat klinkt toch als een uniek soort vakantie, niet dan? Met deze rondreis door Finland vlieg je naar de hoofdstad van Finland, het intrigerende Helsinki. Deze charmante havenstad is ontzettend leuk voor een stedentrip, dus waarom die stedentrip niet in een grotere rondreis plakken? Je reist hierna verder het land in, naar onder andere Kemi, waar je zult verblijven in die prachtige villa hierboven afgebeeld! Ook trek je het noordelijke Lapland in, waar je bijvoorbeeld een bezoekje kunt gaan brengen aan het huis van Santa Claus. Lijkt deze reis jou wel wat? Bekijk hier dan alle details en de gehele reisroute!

rondreis finland
Het Snow Hotel, het grootste sneeuwkasteel ter wereld en één van jouw hotels!

Unieke accommodaties voor tijdens je rondreis

Gedurende deze rondreis verblijf je niet zomaar in hotels, maar in sommige van de meest unieke hotels ter wereld. Op de eerste foto hierboven zie je de Sea Side Glass Villa. De locatie is werkelijk prachtig, namelijk direct aan de uitgestrekte bevroren zee. Op Tripadvisor krijgt deze geweldige accommodatie natuurlijk een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren. Daarnaast verblijf je ook in het grootste sneeuwkasteel ter wereld, het Snow Hotel, afgebeeld op de tweede foto hierboven. Op Tripadvisor krijgt ook dit hotel vanzelfsprekend een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren. Je verblijft daarnaast ook nog in andere hotels. Bekijk voor de rest van de betoverende hotels tijdens deze rondreis door Finland snel de aanbieding.

rondreis finland

screenshot van de deal

rondreis finland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)