slechts € 1254,-

Maak je klaar voor wat misschien wel de meest onvergetelijke rondreis van je leven wordt. Ik heb momenteel een rondreis door Lapland voor je in de aanbieding. Dat is sowieso al een vakantie om van te dromen, maar wat als ik je zeg dat je er gaat verblijven in de meest betoverende hotels, waaronder een Glass Villa direct aan de prachtige bevroren zee… Ja je leest het goed! Wat dacht je daarnaast nog van het zien van het noorderlicht, of een tocht door de sneeuw met een hondenslee maken? Bekijk hier snel alle details voor deze unieke rondreis door Finland.

rondreis finland
De Sea Side Glass Villa, één van de hotels!

Rondreis door Finland

Dat klinkt toch als een uniek soort vakantie, niet dan? Met deze rondreis door Lapland vlieg je naar Rovaniemi, de poort naar Lapland. Je reist hierna verder het land in, naar onder andere Kemi, waar je zult verblijven in die prachtige villa hierboven afgebeeld! Lijkt deze reis jou wel wat? Bekijk hier dan alle details en de gehele reisroute!

Sneeuwscooter in Lapland

Unieke accommodaties voor tijdens je rondreis

Gedurende deze rondreis verblijf je niet zomaar in hotels, maar in sommige van de meest unieke hotels ter wereld. Op de eerste foto hierboven zie je de Sea Side Glass Villa. De locatie is werkelijk prachtig, namelijk direct aan de uitgestrekte bevroren zee. Op Tripadvisor krijgt deze geweldige accommodatie natuurlijk een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren.  Je verblijft daarnaast ook nog in andere hotels. Bekijk voor de rest van de betoverende hotels tijdens deze rondreis door Finland snel de aanbieding.

rondreis finland

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding