Rondreis Florida per camper van Orlando tot Miami!

13 dagen inclusief vluchten, camperhuur, mijlenpakket en meer

 • Hotel -
 • Luchtvaartmaatschappij British Airways
 • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 653,-

Wat dacht je van een rondreis Florida per camper? Je bezoekt onder andere het prachtige Miami, waar je op de parelwitte stranden kunt relaxen, maar je komt ook oog in oog te staan met alligators, in de unieke Everglades. Dan zijn er nog alle pretparken op de route die je zeker ook niet wilt missen, zoals natuurlijk Disney World Orlando en Seaworld. Dat zijn allemaal pas de highlights. Deze rondreis door Florida brengt je echter nog langs veel meer mooie plekken die er voor zorgen dat deze roadtrip niet zomaar een vakantie wordt, maar een onvergetelijke camperreis die je lang bij zal blijven! De lage prijs blijft je ook wel bij denk ik: slechts €653, inclusief de vluchten, camperhuur, een mijlenpakket en meer. Boek nu snel, voor de prijs weer omhoog gaat!

rondreis florida camper

Rondreis Florida per camper

Ga jij de roadtrip van je leven maken met deze rondreis door Florida? Van de perfecte zuivere stranden tot de ongerepte natuur, van de populaire pretparken tot de altijd aangename temperaturen: de Amerikaanse staat Florida heeft het allemaal! Hoe kun je deze staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten beter verkennen dan met je eigen luxe camper?! Met jouw eigen camper tot je beschikking kun je lekker relaxt rondtoeren op eigen tempo, heerlijk toch?

rondreis florida camper

Een heerlijk ontspannen roadtrip

Wat het weer betreft: wist je dat Florida een subtropisch klimaat heeft? Vergeet dus niet je zonnebril en genoeg korte broeken in te pakken, want het zal er sowieso heerlijk warm zijn tijdens je rondreis Florida! Miami is natuurlijk the place to be wat de zonvakantie betreft, met de prachtige uitgestrekte stranden. Er is meer dan genoeg te doen! Wat er verder allemaal op het programma staat? Kijk snel in de aanbieding van WTC voor de complete reisroute. Maar, zoals altijd bij de camperreizen is het geheel aan jou om te beslissen of je op deze route blijft. Jij bent de baas over je roadtrip! Wil je meer informatie over Florida dan raad ik je aan om mijn Travel Magazine artikel te lezen, bomvol met rondreis Florida tips! Toch op zoek naar een andere rondreis? Kijk dan op mijn rondreis pagina voor de mooiste rondreizen!

rondreis florida camper

Ga jij op deze roadtrip door Florida met je eigen camper? Boek dan snel!

 • Rondreis Florida per camper, met highlights als Disney en Miami, voor slechts €653!
   • Goedkoopste reisperiode: in dit voorbeeld 2 – 14 januari 2018
   • Reisduur: in dit voorbeeld 14 dagen, maar dit is tegen een kleine meerprijs ook uit te breiden!
   • Heenvlucht: Amsterdam – Orlando
   • Terugvlucht: Miami – Amsterdam
   • Luchtvaartmaatschappij: British Airways en Finnair
   • Incl. camperhuur met mijlenpakket van 1000 mijl
   • Prijs: Al vanaf €653 per persoon, op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

rondreis florida camper