Een unieke rondreis door Florida van coast tot coast

Incl. accommodaties en huurauto

 • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 0,-

Cruisin downtown! Met deze deal cruise je de hele kustlijn rond in de sunshine state Florida! Tussen de wuivende palmbomen en de golven op de achtergrond verken jij alle hotspots in Florida! Lees je nog even verder? Want ik vertel je er alles over!

Rondreis Florida

Rondreis Florida coast to coast

De reis begint in het bloedhete Miami waar je daarna door gaat naar de Florida Keys. In Key West beleef je van alles en dat omringd met leuke winkeltjes. Op dag 4 rij je richting het noorden waar je de Everglades kunt gaan ontdekken. Van enge alligators tot aan leuke otters, hier in de Everglades vind je ze! Van Fort Meyers ga je door naar Orlando waar Disney World binnen handbereik is. Als je een echte adrenaline verslaafde bent is Orlando the place to be met diverse pretparken waaronder Seaworld, Universal Studios & Islands Of Adventure en natuurlijk het welbekende Disney.

Als laatste stop staat Fort Lauderdale voor je klaar! Hier in Fort Lauderdale vind je o.a. het bekende Kennedy Space Center met het hoofdkantoor van NASA. En zo eindig je weer in het heerlijke Miami! En voor jet heet weet is het dus alweer tijd om naar huis te vliegen. als je het gehele programma wilt vinden, kijk dan even op de website.

Rondreis Florida

Hotels tijdens jouw rondreis

Tijdens deze rondreis door Florida verblijf je in verschillende hotels die allemaal goed zijn beoordeeld. Voor de hotelbeschrijving, kun je het beste even een kijkje nemen op de website!

Rondreis Florida

Waar wacht je nog op? Ga de Sunshine State verkennen!

 • Rondreis Florida van coast to coast inclusief accommodaties en huurauto
  • Goedkoopste reisperiode: diverse data in augustus 2017
  • Reisduur: 9 dagen
  • Hotel: verblijf in diverse hotels
  • Exclusief vlucht: kijk hier voor goedkope vluchten
  • Inclusief huurauto
  • Prijs: vanaf €702 per persoon op basis van een reis van 2 personen

 

screenshot van de deal

florida 702