slechts 829,- €

Als je aan Florida denkt, zie je waarschijnlijk direct de hagelwitte stranden voor je. Misschien hoor je Will Smith al zingen over zijn geliefde stad Miami. Maar de Sunshine State heeft nog veel meer te bieden! Tijdens deze 9-daagse rondreis Florida bezoek je Miami, de Everglades, Naples, Orlando en Fort Lauderdale. Deze deal is inclusief vliegtickets, huurauto en hotels en je kunt hem al boeken voor slechts €829! Kijk hier voor alle verdere details en mogelijke data.

Rondreis Florida

Rondreis Florida

Een rondreis door Florida is genieten voor de hele familie. Tijdens deze Florida vakantie zul je van alles tegenkomen. De stranden, pretparken en natuur zorgen voor een afwisselende roadtrip waarbij jong en oud zich zal vermaken. Je eerste stop is Miami Beach. De kleurrijke art deco gebouwen van Ocean Drive stralen je tegemoet terwijl de Caribische invloeden van Miami een vrolijke smeltkroes maken. Daarna is het tijd om een alligator te spotten in het beroemde Everglades National Park. Je zult overnachten in Naples, aan de westkust van de staat. Misschien zwemt er wel een dolfijn voorbij aan de Naples Pier. Verder omhoog gaat het, via Fort Meyers naar de hoofdstad van fun: Orlando! Je verblijft in een hotel vlakbij de grote themaparken. Ook een bezoek aan Cape Canaveral of het Kennedy Space Center behoort tot de mogelijkheden. Daarna kun je heerlijk uitrusten op de stranden van Fort Lauderdale, zodat je helemaal uitgerust weer richting huis vertrekt! Lees trouwens mijn Florida tips Travel Magazine artikel voor alle informatie voor jouw rondreis door Florida.

Rondreis Florida

Vakantie per huurauto

Tijdens je rondreis door Florida zul je verblijven in vier verschillende hotels. Er wordt gezorgd dat het ophaalmoment van je huurauto goed aansluit op je vlucht, zodat je zo snel mogelijk aan je vakantie kunt beginnen. Je huurauto is ter grootte van een Nissan Versa en komt met een ongelimiteerd aantal kilometers zodat je kunt gaan en staan waar je wilt. Hier kun je het exacte reisprogramma vinden.

Rondreis Florida Miami Beach

 • Rondreis Florida inclusief vliegtickets, hotels en huurauto voor slechts €829!
  • Goedkoopste reisperiode: vele data mogelijk tot en met december 2018, bekijk hiervoor de aanbieding.
  • Reisduur: 9 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Dusseldorf, vanaf Amsterdam tegen meerprijs
  • Luchtvaartmaatschappij: onbekend
  • Vervoer ter plaatse: huurauto met ongelimiteerd aantal kilometers
  • Hotels: vier verschillende hotels
  • Verzorging: op basis van logies
  • Plaats: Miami, Naples, Orlando, Fort Lauderdale
  • Bijkomende boekingskosten: €35
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: Slechts €829 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

rondreis florida
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)