Twee weken rondreizen door Cuba

Vluchten, huurauto en overnachtingen met ontbijt in Casas Particulares

  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1714,-

Wie had dat gedacht? Twee weken Cuba boek je al vanaf €1.717 en dat inclusief vliegtickets, huurauto, ontbijt en de overnachtingen in hotels en casas particulares. Bekijk hier alle details van deze fantastische reis!

Havana op Cuba

Rondreis Cuba

Hou je van een gevarieerde vakantie waarbij interessante steden, cultuur, historie en hagelwitte stranden elkaar afwisselen? Dan is Cuba de perfecte reisbestemming voor jou! De rondreis begint in Havana, waar je op dag 2 rustig de stad kunt verkennen en je de huurauto alvast ophaalt. Als je de stad en haar vriendelijke bewoners hebt leren kennen, is het tijd om de rest van het eiland te verkennen. In het prachtig groene Viñales verken je de tabaksplantages. Hier leer je alles over Cuba’s beroemde sigaren. Natuurlijk breng je ook een bezoek aan de stranden van je dromen – die van Zapata!

Vinales op cuba

Compleet verzorgde vakantie

In twee weken tijd verken je grote delen van het eiland en leer je bovendien talloze inwoners kennen. De reis voert je langs alle belangrijke highlights van dit feestelijke en kleurrijke land. Bekijk hier het gehele reisschema. Naast de luchthaventransfers op de eerste en laatste dag en de huurauto, zijn ook alle accomodaties in de steden voor je geregeld. Met je huurauto rijd je zelf naar de  hostals en casas particulares, de Cubaanse versie van het bed & breakfast. Hier heb je altijd een eigen kamer en badkamer tot je beschikking. Zie jij het wel zitten? Boek deze onvergetelijke reis!

Varadero op cuba

screenshot van de deal

Cuba