In de voetsporen van Wie is de Mol: Georgië & Armenië!

Complete rondreis inclusief vluchten, transfers en excursies!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij Lufthansa
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1149,-

Ga jij in de voetsporen van Wie is de Mol 2018 naar het adembenemend mooie Georgië? Zat jij elke week weer aan de buis gekluisterd en ben je inmiddels net als vele duizenden Nederlanders ook helemaal verliefd geworden op de prachtige natuur en fascinerende cultuur van Georgië? Dan is deze deal voor jou! Voor een paar maanden terug hadden veel mensen nooit gedacht aan een vakantie naar Georgië, maar daar is ineens verandering in gekomen door Wie is de Mol, en met deze aanbieding kan je het nu zelf ook gaan beleven. Een complete rondreis door zowel Georgië als Armenië, inclusief vluchten, transfers, excursies, hotels met ontbijt en nog veel meer. Bekijk hier snel alle mogelijke data en details!

georgie

Rondreis door Georgië en Armenië

Verken de eeuwenoude kloosters en kerkjes, de traditionele dorpjes en bruisende steden, wandel door de machtige bergketen de Kaukasus, of dompel je onder in de rijke historie van deze twee landen: Georgië en Armenië. Deze twee nog relatief weinig bezochte bestemmingen bieden een unieke reiservaring en verdienen het om hoog op de lijst te staan van elke reiziger en ontdekker. Ga jij waar nog niet veel Nederlanders zijn gegaan? Bekijk snel de aanbieding voor de hele reisroute en alle verdere details!

tbilisi

Een adembenemende ervaring

Deze rondreis door Georgië en Armenië belooft een onvergetelijke en adembenemende ervaring te worden. Om optimaal te kunnen genieten van wat deze twee landen te bieden hebben is je reis tot in de puntjes verzorgd, zodat jij geen een highlight hoeft te missen. Kijk snel verder in de aanbieding voor alle hoogtepunten waar je langs gaat.

een kerkje in de machtige kaukasus

screenshot van de deal

screenshot