Rondreis door Ierland met kasteelovernachtingen!

Reis comfortabel per huurauto door het land en verblijf onderweg in kastelen!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 789,-

Hoe kan je een rondreis door Ierland nóg iconischer maken dan dat het uit zichzelf al is? Door tijdens je reis te overnachten in vorstelijke verblijven natuurlijk! Deze trip biedt precies dat, want je verblijft tijdens deze luxe rondreis door Ierland in heuse kastelen! Zo verken je Ierland pas echt in stijl en waan je je echt in een andere wereld; jouw eigen Ierse sprookje mag je wel zeggen. Dompel je onder in de historie en cultuur, de mythen en legendes van het land, en voel je de koning te rijk als je aan het einde van een dag vol indrukken de oprit van jouw kasteelovernachting oprijdt; prachtig!

Reisorganisatie Travelbird heeft deze reis zorgvuldig voor je samengesteld: bekijk hier de mogelijke data, verdere details en boek deze rondreis!

een van de kasteelovernachtingen
Een van jouw kasteelovernachtingen!

Kastelenrondreis door Ierland

Pak je koffers maar, we vliegen naar Ierland! Ongerepte natuur, een woeste kustlijn, charmante steden, karakteristieke dorpjes en talloze ruïnes en kastelen. Wie door Ierland rondrijdt snapt wel waarom men altijd zegt dat het land gehuld gaat in mythen en legendes. Terwijl je het landschap bewondert voel je een haast magische sfeer in de lucht hangen, en voor even waan je je werkelijk in een andere tijd. Het ene kasteel is nog imposanter dan het volgende, het ene meer nog idyllischer dan het andere. Het groene heuvellandschap van Ierland is prachtig!

Abbeyglen Castle Hotel
Ook dit is één van de kasteelhotels!

Een onvergetelijke reis

Voor deze rondreis vlieg je eerst naar Dublin, waar je natuurlijk eventjes de tijd krijgt om de prachtige Ierse hoofdstad te bezoeken. Je verblijf ligt net buiten de stad; een prachtig kasteel daterend uit het jaar 1172! Dat klinkt al geweldig toch? De komende dagen zul je dwars door het Ierse landschap rijden en van kasteel naar kasteel hoppen, met ondertussen genoeg tijd om al het moois wat Ierland te bieden heeft te bewonderen. Wil je weten in welke kastelen je verblijf? Bekijk dan de aanbieding voor het volledige overzicht!

Bunratty Castle in Limerick

screenshot van de deal

Screenshot