slechts 479,- €

Vlieg naar Dublin, stap in je huurauto, en cruise naar Noord-Ierland en langs de beroemde Causeway Coastal Route! Onder andere Belfast en het historische Derry staan op deze zorgvuldig uitgestippelde route, maar dé grote highlight van deze reis is wat mij betreft toch wel de adembenemende natuur. Beleef beiden Ierlanden tijdens deze onvergetelijke rondreis.

Reisorganisatie Travelbird heeft deze reis zorgvuldig voor je samengesteld: bekijk hier de mogelijke data, verdere details en boek deze rondreis!

Giants Causeway Ierland

Beleef de pracht van Ierland

Dit is toch adembenemend mooi? Die foto hierboven is gemaakt op de zogeheten Giant’s Causeway, een uniek landschap gevormd door vulkanische activiteit. Zie jij jezelf al van steen naar steen hoppen terwijl je uitkijkt op dat imposante groene berglandschap? Dit is slechts een greep uit de highlights van deze reis. Wat natuurpracht betreft staat je reisschema vol met mooie stukjes. Glenariff Forest Park, de Dark Hedges, Binevenagh Mountain, of de idyllische natuur van het graafschap County Fermanagh: met je huurauto rijd je van de ene in de andere verwondering, onvergetelijk!

Titanic Belfast

Van natuurpracht tot citytrips

Maar natuur is niet alles wat je tijdens deze rondreis door Ierland gaat beleven. Verpakt in je reis zitten namelijk ook een paar unieke stedentrips! Dat hierboven is bijvoorbeeld het Titanic Belfast bezoekerscentrum, gebouwd op dezelfde plek als waar de originele RMS Titanic gebouwd was! Dat en nog veel meer kun je bezoeken in de gezellige Noord-Ierse stad Belfast, waar je ontzettend veel mooie architectuur zult vinden (zoals ook dat gebouw hierboven). Daarnaast komt vanzelfsprekend ook Dublin in deze reis aan bod, eveneens een stad vol met bezienswaardigheden. Meer weten over deze stad? Lees dan al mijn Dublin tips! Zo is deze complete rondreis door Ierland en Noord-Ierland echt een stad-natuur combinatie! Oh, ook niet onbelangrijk, wist je dat delen van Ierland zijn gebruikt als Game of Thrones filmlocaties?! Ik snap wel waarom!

belfast castle

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)