Onvergetelijke rondreis door India

Maak de reis van je leven!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €15
  • Verblijf in 4* of 5* hotels
  • Inclusief Diverse excursies inbegrepen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 05.04.20 tot 13.04.20
P.p. vanaf € 1140,-

Mystiek, cultureel, kleurrijk, spiritueel, chaotisch… India is extreem in allerlei aspecten! Ga op avontuur in dit veelzijdige land en maak een onvergetelijke rondreis langs de mooiste bezienswaardigheden. Voor €1140 reis jij rond onder begeleiding van een Engelstalige gids die jou alle ins-en-outs vertelt over de indrukwekkende hotspots van het land. Gedurende je reis verblijf je in 4* en 5* hotels op basis van halfpension en zijn er diverse excursies inbegrepen. Ga op de reis van je leven! Let op: om deze deal te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt vervolgens linksboven op de pagina. 

rondreis India

Rondreis India

Je komt aan in hoofdstad Delhi, waar je de eerste twee dagen doorbrengt. Laat je meenemen langs diverse beroemde bezienswaardigheden, zoals het mausoleum van Ghandi en de Poort van India.  Na twee dagen sightseeing en bijkomen van de vlucht, verlaat je Delhi op dag drie en reis je naar Jaipur, de oude hoofdstad van Rajasthan. Breng onder andere een bezoek aan de imposante hindoeïstische Birla-tempel en het Koninklijk Paleis en kijk je ogen uit naar alle schitterende details en kleuren van deze indrukwekkende gebouwen. Op dag vier maak je een dagexcursie naar Amber, het vroegere machtscentrum en keizerlijk onderkomen van India. Dag vijf verlaat je Jaipur en reis je door naar Agra. Onderweg maak je een stop in de monumentale stad Fatehpur Sikri, dat bekend staat om haar prachtige paleizen en tuinen. De volgende dag in Agra bezoek je het ultieme hoogtepunt van de rondreis: de Taj Mahal. Het 17e eeuwse mausoleum is één van de mooiste wonderen ter wereld en het doet menig adem stokken. Op dag zeven reis je terug richting Delhi, waar je nog lekker kunt rondstruinen en mooie souvenirs in kunt slaan, voordat de volgende dag de reis weer huiswaarts gaat.

rondreis india

screenshot van de deal

ss_india