slechts 1249,- €

Wow! Ik heb een droomreis gevonden die twee geweldige bestemmingen combineert! In India geniet je van een wereld die ver weg van de onze staat en in Nepal raak je onder de indruk van alle natuurpracht! Rondreis India en Nepal incl. vlucht, vervoer diverse excursies en verblijf met ontbijt en meer vanaf €1249!

Welkom in het Azië dat zo ver van onze Westerse wereld af lijkt te staan! In India droom weg bij de gracieuze Taj Mahal, snuif de rook op van geurige wierook dat ieder tempeltje lijkt te omringen of proef de bijzondere sfeer en historie in het kleur- en cultuurrijke Rajasthan. Deze geweldige reis neemt je ook mee naar het spirituele Nepal! Bewonder het dak van de wereld: Het Himalaya gebergte, vele tempels langs groene valleien, aanschouw de imposante besneeuwde bergtoppen en maak kennis met diverse diersoorten in de tropische regenwouden. Laat je na elke bocht verrassen door de magische schoonheid van Nepal. Want wie dit land eenmaal gezien heeft, wil er nooit meer weg.

Tijdens deze reis overnacht je in het verschillende hotels. Kijk hier voor de hotels en het dagprogramma!

a_indien_2

Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

snipsnap
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)