Rondreis door het veelzijdige India

18 nachten inclusief vluchten, hotels, binnenlandse vluchten, excursies en transfers

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1919,-

Een vakantie naar het zuiden van Frankrijk is ontzettend leuk. Een reis naar het Griekse Zakynthos is werkelijk prachtig. Maar een rondreis door het veelzijdige India, dat is meer dan een vakantie, dat is een ervaring om nooit te vergeten. Een unieke rondreis die je onderdompelt in deze cultuur vol extremen en contrasten, in een natuurlijke omgeving die dezelfde eigenschappen vertoont. Met de aanbieding die ik nu voor je heb kun jij geheel verzorgd, onder professionele leiding, dit immense land gaan verkennen. Deze deal is het totaalpakket, inclusief vluchten, hotels, binnenlandse vluchten, excursies en alle transfers! Bekijk hier snel de gehele reisroute en alle details die je weten moet voor deze rondreis door India.

rondreis india

Rondreis door India

Ga jij met deze rondreis door India een unieke rondreis beleven? Maak kennis met de vele tradities, gebruiken, culturen en geschiedenis. Bezoek het wereldwonder Taj Mahal en de heilige stad Varanasi. Dobber op de heilige rivier de Ganges of laat je overweldigen door de drukte in de bruisende metropool Delhi. Met deze rondreis door India bezoek je het allemaal en nog veel, veel meer. Klinkt deze reis als iets voor jou? Word je al helemaal enthousiast bij het lezen over deze bestemming? Bekijk hier dan snel alle details en boek vandaag nog de reis van je leven!

rondreis india

Een onvergetelijke reis

Heb je altijd al eens een rondreis door India willen maken? Of misschien wil je al langer een verre reis maken, maar weet je nog niet waarheen? Ga dan voor deze rondreis door India, want het is een reis die je altijd bij zal blijven en die je zeker niet teleur zal stellen. Deze deal is inclusief alle hotelovernachtingen onderweg, ontzettend veel excursies, transfers (waaronder binnenlandse vluchten) en meer. Bekijk hier snel het hele reisprogramma. Zoek je toch een andere rondreis? Bekijk dan eens mijn aparte rondreis pagina, vol mooie reizen!

rondreis india

screenshot van de deal

screenshot