slechts 1409,- €

Klinkt een rondreis door Indonesië als een droom die uitkomt? Met deze goedkope vakantie ga je eilandhoppen, zodat je meerdere eilanden van dit prachtige vakantieland kunt gaan ontdekken, ieder met een eigen uniek karakter. Met deze rondreis langs de Indonesische eilanden beleef je het beste van Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan. Deze vakantie is inclusief 16 nachten in hotels, ontbijt, transfers, gids, excursies en de vluchten: een complete verzorgde rondreis dus!

rondreis indonesie

Rondreis Indonesië

Tijd voor een rondreis door Indonesië, tijd om te eilandhoppen! Indonesië is het land van goden en tempels, van exotische stranden en koraalriffen, van vulkanen en regenwoud. Dit land staat bij veel reizigers bovenaan de bucketlist… En terecht! Noem het gerust een paradijs op aarde, want dat is Indonesië zeker met zijn natuurlijke en culturele schatten. Tijdens dagexcursies met gids bewonder je de vulkanen, authentieke dorpjes, majestueuze tempels en fraaie waterpaleizen. De bijzondere mix van actie en deugddoende rust, op de eilanden Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan maken van deze rondreis jouw hoogtepunt van 2017! Lees hier hoe jouw reisschema eruitziet. Over Bali heb ik trouwens nog veel extra uitgebreide informatie. Als je op de volgende site naar onder aan de pagina gaat vind je veel extra informatie om je alvast voor te bereiden op jouw Bali vakantie.

Asia_Indonesia_Bali_020

Het prachtige land Indonesië

Dit wonderbaarlijke land in Zuidoost-Azië strekt zich uit over een archipel van wel 17.508 eilanden, waarmee het de grootste eilandenstaat ter wereld is! Hoe begin je aan een verkenningstocht in zo’n divers land? Tijdens deze rondreis nemen we je mee langs vier eilanden: Bali (Hier vind je de beste reistijd voor Bali), Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan. Je beschikt voortdurend over een gids, die tegelijkertijd je chauffeur is. Zo krijg je de kans om de bekende en minder bekende plekjes van dit veelzijdige land te verkennen. Je wisselt goedgevulde dagen met uitstapjes over de hele eilanden af met welverdiende rust op de paradijselijke stranden. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees hier het hele reisprogramma voor jouw goedkope vakantie naar Indonesië.

Beach rest pavillion in Gili islands, Meno, Indonesia

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

 • Eilandhoppen Indonesië, beleef het beste van Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan vanaf €1.409
  • Reisperiode: verschillende reisperiodes t/m september 2018
  • Reisduur: 16 nachten (14 hotelovernachtingen, 2 reisdagen)
  • Luchthaven: Amsterdam, Brussel of Düsseldorf
  • Luchtvaartmaatschappij: verschillende luchtvaartmaatschappijen
  • Hotel: verschillende hotels, klik hier voor meer info en het uitgebreide reisschema
  • Verzorging: Logies en ontbijt
  • Plaats: Indonesië (Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan)
  • Transfer: Inbegrepen
  • Boekingskosten: Niet Inbegrepen (eenmalig €35)
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: Maar vanaf €1.409 per persoon op basis van een reis met 2 personen

screenshot van de deal

rondreis Indonesië
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)