€75 korting per persoon op reizen naar Indonesië!

Op groepsreizen en op singlereizen

P.p. vanaf € 0,-

Het wordt eens tijd om Indonesië te gaan ontdekken! Van een familiereis door Bali tot een complete groepsrondreis over de verschillende eilanden, bij Fox.nl krijg je nu tot en met 18 april €75 korting per persoon op alle reizen naar Indonesië! Boek je rondreis door dit prachtige land nu met een heerlijke korting. De verschillende rondreizen en meer informatie vind je op de website.

Tempels van Borobudur

De verschillende rondreizen door Indonesië

Reis jij liever met een grote groep onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids of kies je voor een familierondreis? Geen zorgen, er is voor iedereen een passende reis door Indonesië. Ga lekker eilandhoppen van Java tot Bali en door naar Lombok en Sulawesi, al deze eilanden hebben de prachtigste bezienswaardigheden voor je in petto. Ontmoet de orang-oetans in het Gunung Leuser National Park en wandel door de reisvelden op Bali. Bezoek de grote stad Jakarta en de bijzondere tempels van Borobudur. Er is genoeg te zien op de eilanden van Indonesië. Neem voor je vertrek de beste reistijd voor Indonesië even door zodat je de rondreis in de perfecte reismaand kan inplannen.

Rijstvelden in Bali

Hoe ziet een rondreis eruit?

Voor welke rondreis je ook zal gaan kiezen, je kan ervan verzekerd zijn dat er niets wordt overgeslagen tijdens deze reis. Van verschillende excursies tot de vluchten en hotelovernachtingen, alles wordt voor je geregeld. De groepsreizen worden begeleid door een Nederlandssprekende gids die je alles zal kunnen vertellen over de plaatsen die jullie tijdens de rondreis gaan bezoeken. Hier en daar kom je ook een reis tegen waar het ontbijt bij de hotels al inclusief zit, maar verder ben je vrij om alle lokale gerechten van Indonesië uit te gaan proberen. Hier lees je bijvoorbeeld al meer over het eten op Bali.

Orang-oetangs tijdens de rondreis

screenshot van de deal

Screenshot Rondreis