slechts 1719,- €

De rondreis van het je leven! Ontdek de verschillende eilanden voor de kust van Indonesië met deze complete rondreis! Je verblijft de gehele reis in vier- of vijfsterrenhotels met prachtige liggingen! Verder geniet je elke ochtend van een ontbijtje in de hotels, word je van hotel naar hotel gebracht en zitten er ook nog een aantal indrukwekkende excursies bij deze deal. Bekijk hier alle mogelijke data, wat er allemaal inbegrepen zit, en boek deze droomreis!

rondreis Indonesië
Een van de hotels tijdens je rondreis!

Wat ga je allemaal zien tijdens deze reis?

Genoeg! Deze rondreis zal langs de eilanden Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan gaan, en je zal verschillende bezienswaardigheden per eiland gaan bewonderen. Je zal onder andere de tempel van Tanah Lot en de watertempel Ulun Danu gaan bezoeken. Verder maak je op het eiland Lombok in een dag een complete tour door het noorden, en de opvolgende dag zal je het zuiden van het eiland gaan ontdekken. Een hoogtepunt van je reis wordt misschien wel de dolfijnentour en tour naar Singaraja, of de tocht naar de vulkaan Batur. Maak je geen zorgen, tussen alle excursies door heb je genoeg tijd om lekker van de zon te genieten op de lange stranden, of misschien wel in je luxe hotel!

De prachtige natuur van Lombok
Lombok

Overnachten in luxe hotels

Tijdens deze 17-daagse rondreis door Indonesië zal jij gaan verblijven in luxe hotels. Deze hotels hebben allemaal vier of vijf sterren, en je zal overal s’ochtends worden verwend met een heerlijk ontbijtje. Na een dag vol met excursies en bezigheden zal jij het heel fijn gaan vinden om lekker in een bedje langs een van de prachtige zwembaden te ploffen. In een paar hotels zal je verblijven in een hotelkamer, en in andere zal je weer over een eigen studio beschikken. Alle hotels hebben een zwembad buiten voor de nodige verfrissing!

De natuur van Indonesië

screenshot van de deal

screenshot indonesie deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)