slechts 499,- €

Fáilte go hÉireann! Oftewel, welkom in het fascinerende Ierland, waar traditie, een rijke cultuur en geschiedenis, gezelligheid en adembenemende natuur samenkomen in het land van de Kelten en Vikingen! Verblijf met deze rondreis Ierland 7 nachten in 4 verschillende hotels en verken o.a. Dublin en Galway incl. vlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven, huurauto en ontbijt vanaf €499. Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details!

ierland

Rondreis door Ierland

Laat je betoveren door het prachtige Ierland, waar je een mixt vindt van een levendige cultuur, de hartelijke lokale bevolking en een boeiende geschiedenis. Tijdens deze rondreis ontdek je niet alleen de door Vikings gestichte hoofdstad Dublin, maar ook het schilderachtige Galway. Maak zeker een stop bij het plaatsje Bantry, waar ook de legendarische Blarney Steen staat. Bezoek ook nog de gezellige stad Cork aan de zuidkust van het land. Hier vind je pittoreske grachtjes en gezellige pubs. Ik wil je nog een tip meegeven voor in de Ierse pub: Dhá Guinness le do thoil’, oftewel: ‘Twee Guinness, alstublieft’

rondreis Ierland huurauto

Huurauto vanuit Dublin

Je kunt kiezen voor een retourvlucht vanaf Eindhoven of Amsterdam naar Dublin. Eenmaal aangekomen in Ierland, staat de huurauto voor je klaar op de luchthaven van Dublin. Dan kan de rondreis echt beginnen. Let wel op: in Ierland rijden ze aan de linkerkant van de weg. Kijk dus eerst rechts, links en dan weer rechts voordat je hier de straat oversteekt. Wat valt er nog te zeggen, veel plezier op deze reis en Sláinte!

rondreis vanuit Dublin

screenshot van de deal

rondreis ierland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)