Roadtrip langs de highlights van Ierland

Inclusief retourvlucht, huurauto en hotels met ontbijt!

Holidayguru tipt 05.02.20 tot 12.02.20
P.p. vanaf € 429,-

Fáilte go hÉireann! Oftewel, welkom in het fascinerende Ierland, waar traditie, een rijke cultuur, geschiedenis, gezelligheid en adembenemende natuur samenkomen in het land van de Kelten en Vikingen! Ga op roadtrip door Ierland voor €429. Deze prijs is inclusief retourvlucht, huurauto en hotels met ontbijt.

Rondreis door Ierland

Laat je betoveren door het prachtige Ierland, waar je een mix vindt van een levendige cultuur, hartelijke lokale bevolking en boeiende geschiedenis. Tijdens deze rondreis ontdek je niet alleen de door Vikings gestichte hoofdstad Dublin, maar ook het schilderachtige Galway. Verder rijd je ook langs de Cliffs of Moher, een van de letterlijke hoogtepunten van Ierland. En ook de Ring of Kerry is een waar hoogtepunt van je reis. Eigenlijk zit deze roadtrip vol highlights!

Ierland

Huurauto vanuit Dublin

Deze roadtrip begin je in de hoofdstad Dublin waar een huurauto voor je klaar staat. Je blijft hier een nachtje voor je aan het grote avontuur begint. Alle overnachtingen met dagelijks ontbijt zijn bij deze aanbieding inbegrepen, dus daar hoef je niet meer naar te zoeken. Lekker makkelijk!  Let wel op: in Ierland rijden ze aan de linkerkant van de weg. Kijk dus eerst rechts, links en dan weer rechts voordat je hier de straat oversteekt. Veel plezier op deze reis en Sláinte!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal