Rondreis door Iran: ontdek de schatten van Perzië

Beleef het in een onvergetelijke, compleet verzorgde reis!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 1749,-

Maak een rondreis door de rijke geschiedenis van Iran en dompel je onder in de wereld van het Perzische Rijk. Iran biedt een weergaloze natuurlijke schoonheid, een lange historie, een fascinerende culturele erfenis en bovenal; mensen die je met open armen ontvangen en je een ongekende gastvrijheid zullen laten zien. Toerisme naar het land is er nog relatief weinig, maar als je het mij vraagt – en de meeste mensen die het land ooit bezocht hebben – is dit ten onrechte. Het voordeel hiervan is wel dat het land nog onaangetast en authentiek. Deze reis is voor reizigers pur sang; betreed Perzië, betreed het magische Iran!

Bekijk hier de complete reisroute en alle verdere informatie voor deze reis.

Ervaar Iran

Ben jij op zoek naar een unieke reiservaring, net ietsje buiten de standaard bewandelde paden? Laat je dan overweldigen door al het moois wat Iran te bieden heeft. Wandel door middeleeuwse vestiging van Rayen, de ooit zo machtige paleisstad Persepolis (de oude hoofdstad van het Perzische Rijk), of bewonder de gedetailleerde fresco’s en schilderwerken in één van de talloze kleurrijke moskeeën; waarvan de Masjed-e Emam moskee misschien wel de meest imposante is!

De Iraanse bevolking

In elk land ter wereld tref je gastvrije mensen, maar slechts zelden hoor je mensen zo positief over een bevolking als dat je reizigers hoort over Iraniërs. Verwacht met open armen ontvangen te worden en ervaar een onderdompeling in een fascinerende cultuur. Reizigers die deze rondreis voor jou hebben gemaakt zijn dan ook lyrisch over de bevolking. “Je voelt je van het begin tot het einde echt welkom in dit land” is slechts één van de vele lovende recensies van eerdere bezoekers. Geen wonder dat de reis met een 8.7 beoordeeld wordt door voorgaande reizigers.

Rondreis door Perzië

Verken het verleden van het Perzische Rijk en maak kennis met de overblijfselen van een eeuwenoude beschaving. Deze rondreis is compleet tot in de puntjes verzorgd en brengt je langs alle highlights van het land. Je vliegt per KLM vlucht naar de bruisende hoofdstad van Iran, Teheran. Vanaf hier zet je eerst koers naar Kashan, een oasestad wat vroeger een belangrijk handelspunt was aan de Zijderoute. Traditionele badhuizen, kleurrijk textiel verkocht op de levendige markten; het is allemaal slechts het begin, slechts de eerste kennismaking met Iran. De rondreis zet zich hierna voort langs vele fascinerende plaatsen. Bekijk de aanbieding voor de complete reisroute.

Yazd met zonsopgang

screenshot van de deal

screenshot