Rondreis indrukwekkend Jordanië

Inclusief hotels met halfpension, excursies, transfers en retourvlucht

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 12.01.20 tot 19.01.20
P.p. vanaf € 884,-

Een van de bestemmingen op de bucketlist van iedere wereldreiziger is het indrukwekkende Jordanië. Met deze rondreis verken je dit betoverende land in het Midden-Oosten. Maak je klaar om het wereldwonder Petra te zien en om in de Dode Zee te drijven.

Rondreis Jordanië

Laat je fascineren door Jordanië. Het land heeft niet alleen een boeiende geschiedenis, maar ook het bijzondere landschap is een reis waard. De Dode Zee hoort daar natuurlijk bij, maar ook de Wadi Rum-woestijn is zeer indrukwekkend. Ontdek de hoofdstad Amman en dwaal door de straatjes van de oude stad Jerash. Het hoogtepunt van de reis is een bezoek aan het wereldwonder Petra. Bewonder de in steen uitgehouwen stad en neem een uitzicht in je op dat je nooit meer vergeet.

Petra

Overnachtingen

Tijdens deze reis overnacht je in verschillende, goed beoordeelde hotels in deze plaatsen: Amman, Petra Wadi Rum en vlakbij de Dode Zee. In veel gevallen beschikken de accommodaties over een buitenzwembad. In alle gevallen zit het ontbijt en het diner inbegrepen. Je kunt zelf besluiten of je in 4 of 5* hotels verblijft. De hotels vind je terug in de aanbieding.

screenshot van de deal

Screenshot deal