slechts 579,- €

Unieke zomervakantie ervaring! Boek nu deze complete rondreis Kaapverdië in de zomervakantie en ontdek bijna alle eilandjes van Kaapverdië in een reis! De verschillende eilanden van Kaapverdië zijn zo verschillend dat dit een super veelzijdige reis gaat worden, en dat al voor slechts €579 per persoon!

Rondreis Kaapverdië in de zomervakantie!

Met deze rondreis door Kaapverdië zal jij de diversiteit van deze eilandengroep op je eigen gemak gaan ontdekken. Je vluchten en transfers van eiland naar eiland zijn ingeplant, maar verder kan jij zelf bepalen wat je op welk eiland gaat zien. Je ziet onder andere de eilanden São Vicente en Santo Antão. São Vicente staat bekend om de grote berg Monte Verde. Je denkt misschien dat dit een mooie groene berg is, maar niks is minder waar. Deze berg is compleet bedekt met roodbruine steen. Een wandeling deze berg op kan ik je zeker aanraden! Hierna ga je naar het eiland Santo Antão, dat bekend staat om zijn veelzijdige landschap. Dit is het twee na grootste eiland van Kaapverdië en het landschap van het eiland zal je zeker verassen. Na de rode berg van São Vicente belanden we nu in een prachtig vruchtbaar landschap met kokospalmen, citrusbomen en dichte bossen. Op dit eiland raad ik je aan een bezoekje te brengen aan de hoofdstad Ribeira Grande! Indien je nog niet genoeg over Kaapverdië te weten bent gekomen, dan kan je hier mijn travel magazine artikel lezen met Kaapverdië tips!

Hoe zit je rondreis in elkaar?

Je zal vertrekken vanaf Amsterdam en landen op het eiland Sao Vincete. Hier verblijf je een paar dagen en daarna wordt je met de ferry naar het volgende eiland gebracht. Alle hotels met ontbijt zitten bij deze prijs inbegrepen. Verder zitten alle transfers ook inbegrepen. Indien je excursies en activiteiten wil ondernemen dien je deze zelf te boeken, want deze zitten niet bij de prijs inbegrepen. Wil je meer weten over deze eilanden of zoek je toch een andere Kaapverdië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Kaapverdië vakantie.

Boek hier deze complete rondreis naar de verschillende eilanden van Kaapverdië

 • Een complete rondreis Kaapverdië in de zomervakantie voor slechts €579!
  • Reisdata: 5 juni t/m 12 juli 2017 (ZOMERVAKANTIE!)
  • Reisduur: 8 dagen
  • Luchthaven: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: TuiFly
  • Bestemming: Kaapverdie
  • Hotel: Verschillende middenklasse hotels
  • Verzorging: Bij elk hotel krijg je ontbijt
  • Transfers: Alle transfers inbegrepen
  • Boekingskosten: €20 per boeking
  • Prijs: Slechts €579 per persoon op basis van een rondreis van 2 personen!

screenshot van de deal

rondreis Kaapverdië in de zomervakantie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)