slechts € 1622,-

Deze vakantie naar Kenia laat je in korte tijd kennis maken met de hoogtepunten van het land. Tijdens verschillende gamedrives ga je op safari door de Afrikaanse natuur en na afloop kun je bijkomen aan de heerlijke stranden aan de oostkust. Boek hier deze hoogtepuntenreis!

Vakantie Kenia: safari en strand

Kenia, al jarenlang bekend als hét safariland in Afrika, is het eerste land waar safari’s werden ondernomen. Safari werd steeds populairder en na de bekende film “Out of Africa” kon Kenia wereldwijd rekenen op steeds meer belangstelling. Gelukkig kun je tegenwoordig nog steeds genieten van een geweldige safari vanwege de grootste concentraties gevarieerd wild in de vele prachtige natuurparken die Kenia rijk is. Tijdens deze rondreis zal jij dan ook gamedrives maken en een wandelsafari ondernemen onder leiding van een Engelssprekende gids! Verder staat Kenia bekend om de grote aantallen flamingo’s en ruim duizend vogelsoorten. Kenia kent ook grote verschillen; er zijn moderne steden die vrij Westers aandoen maar, vooral in het binnenland, leven nog een aantal inheemse bevolkingsgroepen die nog zeer hechten aan hun tradities.

Kenia

Severin Sea Lodge

Waar je waarschijnlijk het eerst aan denkt bij een vakantie Kenia? Safari, safari en nog meer safari. Maar wist je dat Kenia maar liefst 536 kilometer strand heeft? Niet van die lelijke koude stranden zoals wij aan de Noordzee hebben, maar echt mooie warme tropische stranden. Tijdens deze vakantie zul je zes nachten verblijven in de comfortabele Severin Sea Lodge, op basis van halfpension. Zo kom je geheel uitgerust weer terug in de Lage Landen. Ook ga je op een hele gave safari waarbij je verlbijft in het Tsavo Park. Zie hier het dagprogramma van deze reis.

screenshot van de deal

Screenshot deal