Een indrukwekkende combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur: dat vind je in Marokko! Maak een rondreis langs de 4 Koningssteden van Marokko, Marrakech, Fez, Rabat en Meknes, en breng ook nog een bezoek aan de grootste stad van dit prachtige land: Casablanca. Deze unieke rondreis is al te boeken vanaf €419, inclusief Engels sprekende gids, retourvlucht, transfer van en naar het vliegveld, stadstours door Marrakech (inclusief lunch), Casablanca, Rabat, Fez en Meknes, verblijf in verschillende hotels op basis van halfpension en vervoer tijdens de rondreis!

Marokko Medina iStock_000047992746_Large-2

Je reis begint in Marrakech, waar je de eerste drie dagen doorbrengt. Bekijk de indrukwekkende Koutoubia-moskee of breng een bezoek aan een van de vele markten waar je kennismaakt met de rijke Marokkaanse culinaire traditie. De reis voert verder naar Casablanca, de grootste stad van Marokko waar geschiedenis en moderniteit op geheel eigen wijze samenkomen. Vervolgens reis je door naar Rabat en Meknes, waar je van de geschiedenis geniet tijdens 2 stadtours. In Fez bezoek je de oude islamitische universiteiten van de stad en de wijk Fez Jidid, om uiteindelijk weer terug te reizen naar Marrakech. Hier kun je nog even helemaal tot rust komen in een traditionele hammam, genieten van heerlijke Marokaanse muntthee of nog wat souvenirs inslaan, voordat de reis er weer op zit.

Tijdens de rondreis verblijf je in 3 verschillende hotels in Marrakech, Casablanca en Fez. Alle hotels zijn van alle gemakken voorzien en de hotels in Marrakech en Fez beschikken zelfs over zwembaden en een wellness. Voor meer informatie over het reisprogramma en de hotels kun je hier terecht.

vakantie Marokko

Een indrukwekkende rondreis door het prachtige Marokko? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Bekijk hier de deal Kijk hier voor meer leuke vakantiedeals

screenshot van de deal

koningssteden
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)