slechts € 559,-

Staat zo’n onvergetelijke rondreis door Fins Lapland al jaren bij je op de bucketlist? Heb je altijd al gedacht “dit is echt iets voor mij”, maar is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans! Geniet van een van de meest uitzonderlijke en prachtige natuurgebieden ter wereld en beleef een winter om nooit te vergeten. Deze reis is inclusief de vluchten en een goed beoordeeld hotel met dagelijks ontbijt. Bekijk hier snel de mogelijk data en alle verdere details voor deze waanzinnige winterreis naar Fins Lapland!

rondreis lapland

Reis naar Fins Lapland

Deze reis naar Fins Lapland blijft je zeker de rest van je leven bij; een echte droomvakantie! Bezoek jij straks het woongebied van de kerstman? Deze magische plek zal je geheid verbazen, met spectaculaire ijzige landschappen, besneeuwde bossen en natuurlijk het prachtige Noorderlicht. Je hebt de kans allerlei excursies te maken vanuit het hotel, zoals een noorderlicht excursie, huskysafari of sneeuwscootertocht. Hier lees je meer over activiteiten en excursies in Fins Lapland.

rondreis lapland

Hetta Hotel

Je verblijft tijdens deze rondreis in het Lapland Hotel Hetta. Dit gezellige hotel ligt aan een bevroren meer. Hiervandaan heb je een prachtig vergezicht over een nationaal park. Dagelijks staat er ontbijt voor je klaar in het hotel. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van 5 punten. Vanuit dit hotel kun je ter plekke allerlei excursies regelen. Boek je liever een reis inclusief excursies? Bekijk dan ook eens deze reis van Kras, naar hetzelfde hotel.

rondreis lapland

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding