Droomreis alert: complete rondreis Madagaskar!

Inclusief vluchten, vervoer en diverse maaltijden en excursies

Holidayguru tipt 18.02.20 tot 02.03.20
P.p. vanaf € 2269,-

Streep Madagaskar van je bucketlist met deze individuele rondreis! Ga op avontuur in dit mystieke land en spot kleurrijke wildlife, reusachtige Baobabbomen en andere unieke flora en fauna tijdens deze 14-daagse rondreis. Onder begeleiding van een privéchauffeur reis jij langs alle hoogtepunten van Madagaskar en maak je excursies naar onder andere natuur- en wildlifereservaten. Check snel de verschillende reisdata en maak deze droomreis!

rondreis madagaksar

Rondreis Madagaskar

Jouw rondreis door het mystieke Madagaskar begint in hoofdstad Antananarivo. Vanuit deze bruisende stad reis jij door landschappen die iedere kilometer wel lijken te veranderen. Van uitgestrekte woestijnvlaktes tot enorme rotsformaties en tropische regenwouden – je komt het allemaal tegen! Niet alleen het landschap is fascinerend, Madagaskar barst ook van de unieke diersoorten. Tijdens diverse excursies aanschouw jij de meest bijzondere wildlife, zoals fossa’s, maki’s, kleurrijke kameleons en nog veel meer! De laatste dagen van de reis breng je door op de parelwitte stranden van Ifaty, waar jij ontspannen bijkomt van alle onvergetelijke indrukken die jij hebt opgedaan.

rondreis madagaskar

Madagaskar

Een reis door Madagaskar is eigenlijk een groot hoogtepunt! Zo ga je wildlife spotten in het Anja Community Reserve, waar veel lemuren en ringstaartmaki’s leven. In het Ranomafana Nationaal Park komt de bijzondere bamboelemuur nog voor, waar er nog maar 200 van in het wild leven. Natuurlijk moet je ook een plaatje schieten bij de reusachtige Baobabbomen en lekker ontspannen op de witte stranden van Ifaty. Eén ding is zeker, dit wordt een reis om nooit te vergeten.

screenshot van de deal

ss_madagascar