De reis van je dromen! 17 dagen Madagaskar!

Inclusief vluchten, vervoer en excursies

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Geschikt voor soloreizigers Singlereizen
Holidayguru tipt 17.04.20 tot 03.05.19
P.p. vanaf € 1644,-

Streep Madagaskar van je bucketlist tijdens deze reis van je leven. Ga 17 dagen dit sprookjesachtige land ontdekken tijdens deze groepsrondreis. Zie kameleons, baobabs en vleesetende planten, dit land heeft het allemaal. In een tijdsbestek van meer dan twee weken bezoek jij alle hoogtepunten van Madagaskar. Daarnaast heb je de keuze om deel te nemen aan de groepsreis of deel te nemen aan de single reis. Er zijn verschillende vertrekdata mogelijk, dus kijk onder reisdata voor de vertrekdag die jou het beste uitkomt.

rondreis Madagaskar

Groepsreis Madagaskar

Tijdens deze rondreis bezoek je de highlights van Madagaskar in een groep van 4 tot 24 reizigers. In ruim twee weken bezoek je niet alleen de hoogtepunten van het eiland, maar leer je ook waarom Madagaskar eigenlijk wordt gezien als een continent op zich. De vluchten, transfers, hotels, Engelstalige reisbegeleiding en verschillende excursies; het is allemaal inbegrepen in de reissom. Daarnaast zijn er voor de extra avontuurlijke reizigers ook nóg meer excursies optioneel bij te boeken.

Kameleon

Highlights Madagaskar

Madagaskar staat bol van de highlights. Zo ga je wildlife spotten in het Anja reservaat, waar veel lemuren en ringstaartmaki’s leven. In het Ranomafana Nationaal Park komt de bijzondere bamboelemuur nog voor, waar er nog maar 200 van in het wild leven. In het plaatsje Ifaty kan je aan het strand heerlijk bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan tijdens je reis. Één ding is zeker, dit wordt een reis om nooit te vergeten.

screenshot van de deal

rondreis madagaskar