Rondreis Madeira met huurauto en 4* hotels!

Inclusief vluchten, huurauto en goede 4* hotels met ontbijt

  • Hotel Meerdere hotels
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 599,-

Wist jij dat Madeira dit jaar benoemd is tot Mooiste Europese Eiland? Het zogeheten Bloemeneiland in de Atlantische Oceaan is een werkelijk weergaloos mooie vakantiebestemming met een brede variatie aan mogelijkheden voor een fly and drive vakantie zoals deze. Bij deze rondreis Madeira reis je over het prachtige Portugese eiland met je eigen huurauto en verblijf je in goed beoordeelde 4* hotels waar je ook je ontbijt netjes geserveerd krijgt! De vluchten naar Funchal, waar je de huurauto oppikt zijn inbegrepen.

Rondreis Madeira

Madeira, het bloemeneiland, de drijvende tuin van de Atlantische Oceaan, Portugal’s parel; hoe je het ook wilt noemen dit Portugese eiland is een geweldige vakantiebestemming voor eenieder die eens wat meer wilt dan enkel op een strand liggen zonnen. Tijdens deze rondreis Madeira geniet je van de prachtige begroeiing op het groene eiland, maar je zult ook versteld staan van de woeste kustlijn met kliffen en sprookjesachtige vergezichten. Met jouw huurauto ter beschikking kun je gaan en staan waar je wilt tijdens deze rondreis over Madeira. Niet gevreesd; de 4* hotels zijn gelukkig wel alvast voor je geregeld. Wat je tussendoor allemaal op deze magische vakantiebestemming beleeft is allemaal aan jou!

Madeira

Hoe deze rondreis op Madeira in z’n werk gaat

Met deze rondreis over Madeira vlieg je eerst naar de hoofdstad van Madeira, Funchal. Op de luchthaven haal je de huurauto op, waarna je doorrijdt naar je viersterrenhotel in de prachtige kustplaats Santa Cruz. Vervolgens staat er van alles op de planning en ga je ook nog door naar een ander 4* hotel in São Vicente in waarschijnlijk een van de meest prachtige valleien van het eiland. Voor alle details over de gehele rondreis en de 4* hotels waar je zult verblijven kijk je op de aanbieding!

Madeira

screenshot van de deal

Screenshot deal