Bucketlist droomreis: Maleisië, Singapore en Thailand!

Incl. vluchten, overnachtingen in goede hotels met dagelijks ontbijt!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • locatie -
P.p. vanaf € 2049,-

Dit is een reis door Azië die je wel op je bucketlist mag zetten! Combineer strand, stad en cultuur met deze rondreis Maleisië, Singapore en Thailand! Deze 18-daagse reis is inclusief vluchten, transfers en overnachtingen inclusief ontbijt in diverse hotels. Boek je reis naar zuid-oost Azië!

De grotten van Batu, Maleisië

Rondreis Maleisië, Singapore en Thailand

Je rondreis zal beginnen in wereldstad Kuala Lumpur! Sfeervolle straten en vele markten… In deze stad vergaap je je aan de cultuur en niet te vergeten de vele food carts die je smaakpapillen op hol zullen brengen. Na een paar dagen verruil je Maleisië voor Singapore! Het landje staat bekend om z’n enorme welvaart, en dat zal je ook zeker zien. Het oude centrum van Singapore is een mix van Aziatische cultuur en koloniale invloeden. Tijdens een wandeling langs de kades van de Singapore River kom je tal van gezellige terrassen, restaurants en winkels tegen.

De skyline van Singapore

Vakantie Zuid-Oost Azië

Na 6 dagen is het tijd voor ontspanning! Je vliegt naar Phuket, waar je kunt neerploffen op de hagelwitte stranden. Ideaal aan het kraakheldere zeewater is dat je er perfect kunt duiken en snorkelen! Als je nu denkt dat Phuket het paradijs op aarde is, dan heb je het niet heel mis, maar er zijn nog meer paradijzen die je gaat bezoeken tijdens je rondreis. Hoe mooi de Thaise eilanden zijn lees je in mijn Travel Magazine artikel over de mooiste eilanden van Thailand! De reis gaat verder naar de grootste van de Phi Phi eilanden: Phi Phi Don, met zijn schilderachtige rotsformaties, parelwitte stranden en kristalhelder water met bijzondere koraalriffen. Op dag 10 ga je naar paradijs nummer 3…Krabi! Je verlaat Thailand natuurlijk niet voordat je Bangkok hebt bezocht. Ga je de drijvende markten bezoeken? Een bezoek brengen aan de grote boeddha? Of geef je de voorkeur aan het proeven van lokale lekkernijen? Na een aantal dagen in deze levendige stad verruil je Thailand weer in voor Nederland.

De prachtige baaien van de Andamanse Zee in Thailand

screenshot van de deal

screenshot