Magische rondreis door Marokko

8-daagse groepsreis o.b.v. halfpension

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 30.11.19 tot 07.12.19
P.p. vanaf € 415,-

Waan je in het sprookje van 1001 nacht tijdens deze onvergetelijke rondreis door Marokko. In acht dagen tijd ga jij langs de vier koningssteden Marrakech, Rabat, Fès en Meknès en ontdek je de charme van deze mystieke parel. Boek nu deze fijne groepsrondreis voor maar €415 op basis van halfpension. Wat een deal!

marrakech

Rondreis Marokko

Deze sfeervolle rondreis gaat van start in Marrakech, een hectische maar geweldige stad om door heen te struinen. Hier kom je ogen en oren tekort! Slenter door de souks en breng een bezoek aan het Djemaa el Fna plein, onderdeel van UNESCO Werelderfgoedlijst. In Casablanca krijg je de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Hassan II Moskee, een unieke ervaring gezien de meeste moskees niet open zijn voor toerisme. In de hoofdstad Rabat, de enige koningsstad aan de kust, raak je in het oude stadsgedeelte Oudaya volledig ondergedompeld in cultuur en historie. Maar je gaat pas echt terug in de tijd tijdens je verblijf in Volubilis, een oude Romeinse nederzetting vol met klassieke bezienswaardigheden als de Triomfboog en de Basilica. Je verruilt het relatief rustige Volubilis in voor het hectische Fès, waar je onder andere een excursie maakt naar de traditionele leerlooierij. Je sluit de reis af in het prachtige Marrakech waar je nog voldoende tijd hebt om lekker te shoppen voor leuke souvenirs, om jou nog vaak aan deze indrukwekkende reis te herinneren.

Marokko

Jouw verblijf

Tijdens deze rondreis zijn al jouw hotels bij de prijs inbegrepen en verblijf je op basis van halfpension. Ook geniet je van een lokale, Nederlandssprekende reisleiding, zodat jij niks mist van alle ins en outs over dit prachtige land.

 

screenshot van de deal

screenshot marokko