De Koningssteden ontdekken met deze rondreis Marokko

Incl. vluchten, transfers, overnachtingen in diverse hotels, excursies en meer

  • Hotel Diverse
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 17.12.18 tot 24.12.18
P.p. vanaf € 369,-

Wil je meer van de Marokkaanse Koningssteden zien dan alleen Marrakech? Dan heb ik een goede deal voor je! Ga op 8-daagse rondreis en verken Fes, Meknes en Rabat, maar ook Casablanca en Volubilis! Alle verdere informatie over deze mooie reis vind je hierRondreis Marokko

Rondreis Marokko

De reis begint in Marrakech, waar je de gelegenheid hebt om een dag door te brengen. Bezoek het beroemde Djemaa El Fna plein met de vele kraampjes en het Bahia Paleis. De historische Koningsstad Fez staat ook op het programma. Hier bekijk je onder andere de Fès El Bali, een middeleeuwse vestiging. Je brengt ook tijd door in de ‘nieuwe’stad , Fès El Jedid, waar je onder andere de Merenidische tombes bekijkt.

Rondreis Marokko

 Volubis, Meknes, Rabat en Casablanca

De reist vervolgt naar Volubilis, wat in de Romeinse tijd een belangrijke plaats was. Op dezelfde dag doe je Meknes en Rabat aan, de andere Koningssteden. Hoogtepunten van deze stops zijn het oude centrum van Meknes met indrukwekkende toegangspoorten en de stadsmuur. Ook zie je de Hassantoren van Rabat: het enige overblijfsel van wat ooit de grootste moskee van de moslimwereld moest worden. De laatste bestemming is de bekende stad Casablanca, waar je een stadstoer krijgt. Daarna ga je terug naar Marrakech, waar je nog een vrije dag hebt om wat leuke souvenirs op te halen!

Woestijn Marokko

screenshot van de deal

rondreis koningssteden