slechts € 249,-

Combineer het bruisende Marrakech met een avontuur in de Sahara met deze deal! Verblijf nu 6 of 8 dagen in verschillende hotels met ontbijt, transfers, kamelentocht en retourvluchten voor slechts €249! Een rondreis Marrakech en de Sahara is natuurlijk een unieke ervaring! Bekijk hier snel alle details voor deze unieke rondreis. Indien je nog meer wilt weten over Marokko kun je ook terecht bij mijn magazineartikel over de bezienswaardigheden van Marokko. Wanneer je meer deals wilt zien over dit prachtige land raad ik je aan om mijn pagina met Marokko vakanties te bezoeken.

Rondreis Sahara op kamelen

Rondreis Marrakech en de Sahara

Magisch Marrakech wacht op je! Met deze deal verblijf je eerst 3 dagen in een Riad in Marrakech, waardoor je genoeg tijd hebt om de stad te ontdekken. Op dag 4 wordt je opgehaald om met een minibus een tour door de Sahara te maken. Daarna slaap je weer in een hotel, en op dag 5 maak je je klaar voor de kamelentocht door de Sahara. Lunch is hierbij verzorgd, en je slaapt in een tentenkamp waar s’avonds een kampvuur wordt gemaakt. De volgende dag vervolg jij je reis verder op de kameel en daarna wordt je naar Ait Bou Setta gebracht, waar je kunt bijkomen van je woestijnavontuur. Hier zie je het complete programma van deze reis! Bezoek Marokko in de juiste maand door gebruik te maken van mijn beste reistijd voor Marokko overzicht.

Djemaa el Fna plein in Marrakech
Het altijd drukke Djemaa el Fna plein in Marrakech

Meer informatie

Je slaapt 6 of 8 nachten op basis van logies met ontbijt, 1 nacht op basis van ontbijt en diner. De kamelentocht is inbegrepen net als alle transfers inbegrepen van en naar het vliegveld, de hotels en de Sahara. Optioneel kun je nog enkele andere excursies bijboeken, zoals een tripje naar Essaouira aan de Atlantische Oceaan, de Ourika vallei in het Atlasgebergte of een hamam massage.

Kamelen in de woestijn

screenshot van de deal

screenshot