slechts 329,- €

Combineer het bruisende Marrakech met een avontuur in de Sahara met deze deal! Verblijf nu 8 dagen in verschillende hotels met ontbijt, transfers, kamelentocht en retourvluchten vanaf Eindhoven voor slechts €329! Een rondreis Marrakech en de Sahara is natuurlijk een unieke ervaring!

Rondreis Marrakech en de Sahara

Magisch Marrakech wacht op je! Met deze deal verblijf je eerst 3 dagen in een Riad in Marrakech, waardoor je genoeg tijd hebt om de stad te ontdekken. Op dag 4 wordt je opgehaald om met een minibus een tour door de Sahara te maken. Daarna slaap je weer in een hotel, en op dag 5 maak je je klaar voor de kamelentocht door de Sahara. Lunch is hierbij verzorgd, en je slaapt in een tentenkamp waar s’avonds een kampvuur wordt gemaakt. De volgende dag vervolg jij je reis verder op de kameel en daarna wordt je naar Ait Bou Setta gebracht, waar jij weer kan bijkomen van je woestijnavontuur. Voor het complete programma van deze reis kijk je hier! Wil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

Meer informatie

Je slaapt 3 nachten op basis van logies met ontbijt en 4 nachten op basis van ontbijt en diner. De excursies zitten inbegrepen, samen met de kamelentocht. Ook rijd er dagelijks een pendelbus van Ait Bou Setta naar Marrakech voor je laatste dagen van deze reis. Alle transfers zijn inbegrepen, van het vliegveld naar je hotels en tussen hotels en Sahara in. Er zijn verder extra excursies bij te boeken, samen met een hammam en massage deal.

De complete rondreis naar Marrakech en de Sahara boek je hier!

 • 8 dagen rondreis Marrakech en de Sahara voor slechts €329!
  • Reisdata: verschillende data beschikbaar
  • Reisduur: 8 dagen, 7 nachten
  • Bestemming: Marrakech en de Sahara
  • Luchthaven: Verschillende, ligt aan je datum van vertrek
  • Luchtvaartmaatschappij: nog onbekend
  • Hotel: Verschillende Riads en een nacht tentenkamp Sahara
  • Exclusief boekingskosten en calamiteitenfonds: €37,50
  • Prijs: Slechts €329 per persoon op basis van een reis van 2 personen

screenshot van de deal

Capture
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)