slechts 339,- €

Combineer het bruisende Marrakech met een avontuur in de Sahara met deze deal! Verblijf nu 8 dagen in verschillende hotels met ontbijt, transfers, kamelentocht en retourvluchten voor slechts €339! Een rondreis Marrakech en de Sahara is natuurlijk een unieke ervaring! Bekijk hier snel alle details voor deze unieke rondreis.

Rondreis Marrakech en de Sahara

Magisch Marrakech wacht op je! Met deze deal verblijf je eerst 3 dagen in een Riad in Marrakech, waardoor je genoeg tijd hebt om de stad te ontdekken. Op dag 4 wordt je opgehaald om met een minibus een tour door de Sahara te maken. Daarna slaap je weer in een hotel, en op dag 5 maak je je klaar voor de kamelentocht door de Sahara. Lunch is hierbij verzorgd, en je slaapt in een tentenkamp waar s’avonds een kampvuur wordt gemaakt. De volgende dag vervolg jij je reis verder op de kameel en daarna wordt je naar Ait Bou Setta gebracht, waar je kunt bijkomen van je woestijnavontuur. Hier zie je het complete programma van deze reis!

Meer informatie

Je slaapt 3 nachten op basis van logies met ontbijt en 4 nachten op basis van ontbijt en diner. De excursies zitten inbegrepen, samen met de kamelentocht.  Eveneens zijn alle transfers inbegrepen van en naar het vliegveld, de hotels en de Sahara. Optioneel kun je nog enkele andere excursies bijboeken, zoals een tripje naar Essaouira aan de Atlantische Oceaan, de Ourika vallei in het Atlasgebergte of een hamam massage.

 • 8 dagen rondreis Marrakech en de Sahara voor slechts €339!
  • Reisdata: verschillende data beschikbaar, bekijk hiervoor de aanbieding.
  • Reisduur: 8 dagen, 7 nachten
  • Bestemming: Marrakech en de Sahara
  • Luchthaven: Eindhoven en Weeze (tegen kleine meerprijs vanaf Amsterdam)
  • Hotel: Verschillende Riads en een nacht tentenkamp in de Sahara
  • Exclusief boekingskosten en calamiteitenfonds: €37,50
  • Prijs: Slechts €339 per persoon op basis van een reis van 2 personen

screenshot van de deal

Rondreis marrakech
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)