Unieke rondreis Marokko door Marrakech, Sahara en Fez

10 dagen inclusief hotels, retourvlucht, transfers en excursies

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,95
  • Toeristenbelasting €2,50 p.p.p.n.
  • O.b.v. 3 personen
Holidayguru tipt 05.05.20 tot 14.05.20
P.p. vanaf € 509,-

Laat je betoveren met deze rondreis Marokko vanaf €509. Het mooie is je hoeft nergens aan te denken: je vluchten, verblijf met ontbijt en transfers zijn allemaal voor je geregeld! In de prijs zijn nog leuke extra’s inbegrepen zoals een nacht in een tent in de Sahara! De goedkoopste prijs is op basis van drie reizigers. Voor twee personen is de vanafprijs €589.

Rondreis Marokko

Marokko: een land van steden met een wirwar van smalle straatjes, heerlijke geurende markten en fantastische landschappen. Tijdens deze rondreis door het indrukwekkende Marokko bezoek je zowel de koningssteden Marrakech, en Fez als de immense Saharawoestijn. Duik in een compleet andere wereld terwijl je in Marrakech over de markt struint en een kleurrijke sjaal, lampion of tajine voor thuis op de kop tikt. Na de ‘rode stad’ is het tijd voor de mythische Sahara! Per transfer ga je de woestijn in waarna je een nacht in een prachtig tentenkamp spendeert! Daarna verruil je de woestijn weer in voor de bewoonde wereld van de koningsstad Fez. Wandel door het eindeloze doolhof van straatjes en bezoek de Medina. Voordat je terug naar Marrakech gaat bezoek je nog de stad Meknes. Dit wordt een reis om nooit te vergeten.

Jouw hotels

Tijdens deze rondreis verblijf je in meerdere hotels met ontbijt inbegrepen en in de Sahara verblijf je op basis van halfpension. Ben je benieuwd waar je allemaal gaat slapen? Check de deal!

screenshot van de deal

Screenshot deal