slechts 359,- €

Laat je betoveren met deze rondreis Marokko vanaf €359. Het mooie is je hoeft nergens aan te denken: je vluchten, verblijf met ontbijt en transfers zijn allemaal voor je geregeld! In de prijs zijn nog leuke extra’s inbegrepen zoals een kamelentocht en stadstour! Bekijk hier de beschikbare data en lees meer over deze deal!

Marrakech, Djemma El Fan Square, Night Street Market, Morocco iStock_000078842143_Large-2

Rondreis Marokko

Marokko: een land van steden met een wirwar van smalle straatjes, heerlijke geurende markten en fantastische landschappen. Tijdens deze rondreis door het indrukwekkende Marokko bezoek je zowel de koningssteden Marrakech en Fez als de immense Saharawoestijn. Duik in een compleet andere wereld terwijl je in Marrakech over de markt struint en een kleurrijke sjaal, lampion of tajine voor thuis op de kop tikt. Na de ‘rode stad’ is het tijd voor de mythische Sahara! Op de rug van een kameel maak je een rit door de woestijn en breng je de nacht door in een tentenkamp onder een fonkelende sterrenhemel. Je verruilt de woestijn daarna weer in voor de bewoonde wereld van de koningsstad Fez. Wandel door het eindeloze doolhof van straatjes en bezoek de Medina. Dit wordt een reis om nooit te vergeten. Lees zeker ook mijn magazineartikel over bezienswaardigheden in Marokko. Bezoek Marokko ook in de juiste maanden met mijn overzicht van de beste reistijd voor Marokko!

de markt in Marrakech

Jouw hotels

Tijdens deze rondreis verblijf je in 2 hotels met ontbijt inbegrepen en in de Sahara overnacht je in een tent op basis van halfpension. Wil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

ideeen voor stedentrip in de herfst

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)