Unieke rondreis Marokko door Marrakech, Sahara en Fez

9 dagen inclusief hotels, retourvlucht, transfers, kamelentocht, welkomstdrankje en meer!

  • Hotel Onbekend
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 399,-

Laat je betoveren met deze rondreis Marokko vanaf €399. Het mooie is je hoeft nergens aan te denken: je vluchten, verblijf met ontbijt en transfers zijn allemaal voor je geregeld! In de prijs zijn nog leuke extra’s inbegrepen zoals een kamelentocht en welkomstdrankje!

Foodcourts op het Djemaa el Fna plein

Rondreis Marokko

Marokko: een land van steden met een wirwar van smalle straatjes, heerlijke geurende markten en fantastische landschappen. Tijdens deze rondreis door het indrukwekkende Marokko bezoek je zowel de koningssteden Marrakech en Fez als de immense Saharawoestijn. Duik in een compleet andere wereld terwijl je in Marrakech over de markt struint en een kleurrijke sjaal, lampion of tajine voor thuis op de kop tikt. Na de ‘rode stad’ is het tijd voor de mythische Sahara! Op de rug van een kameel maak je een rit door de woestijn en breng je de nacht door in de woestijn. Je verruilt de woestijn daarna weer in voor de bewoonde wereld van de koningsstad Fez. Wandel door het eindeloze doolhof van straatjes en bezoek de Medina. Dit wordt een reis om nooit te vergeten. Lees zeker ook mijn magazineartikel over bezienswaardigheden in Marokko. Bezoek Marokko ook in de juiste maanden met mijn overzicht van de beste reistijd voor Marokko!

Het Djemaa el Fna plein in Marrakech

Jouw hotels

Tijdens deze rondreis verblijf je in meerdere hotels met ontbijt inbegrepen en in de Sahara verblijf je op basis van halfpension. Wil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

Kameel voor het atlas gebergte

screenshot van de deal

Rondreis Marokko