Laat je betoveren door Marokko met deze 8-daagse rondreis vanaf €289. Het mooie is je hoeft nergens aan te denken: je vluchten, verblijf met ontbijt en transfers zijn allemaal voor je geregeld! In de prijs zijn nog leuke extra’s inbegrepen zoals een kamelentocht en stadstour!

Marrakech, Djemma El Fan Square, Night Street Market, Morocco iStock_000078842143_Large-2

Marokka een land van steden met een wir war van smalle straatjes, heerlijke geurende markten en fantastische landschappen. Tijdens deze rondreis door het indrukwekkende Marokko bezoek je zowel koningsstad Marrakech als Fez en de immense Saharawoestijn. Duik in een compleet andere wereld terwijl je in Marrakech over de markt struint en een kleurrijke sjaal, lampion of tajine voor thuis op de kop tikt. Na de ‘rode stad’ is het tijd voor de mythische Sahara! Op de rug van een kameel maak je een rit door de woestijn en breng je de nacht door in een tentenkamp onder een fonkelende sterrenhemel. Je verruilt de woestijn daarna weer in voor de bewoonde wereld van de koningsstad Fez. Wandel door het eindeloze doolhof van straatjes en bezoek de Medina. Dit wordt een reis om nooit te vergeten.

ideeen voor stedentrip in de herfst

Tijdens de reis verblijf je in 2 hotels met ontbijt inbegrepen en in de Sahara overnacht je in een tent op basis van halfpension. Voor meer informatie kijk je hier.

Laat je betoveren door Marokko. Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

rondreis-marokko-travelbird-289-euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)