slechts 1629,- €

Maak een onvergetelijke rondreis door het mystieke Nepal, inclusief 12 tot 17 nachten in verschillende hotels en trekking lodges met dagelijks ontbijt, transfers, excursies en retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel Zaventem! Zo’n reis maak je niet vaak in je leven, dus laat deze kans niet liggen! Lees snel verder voor alle informatie over deze rondreis Nepal!

rondreis nepal

Rondreis Nepal

Gelegen aan de voet van het majestueuze Himalayagebergte, is Nepal een verrassende bestemming voor liefhebbers van cultuur én natuur. Bewonder de vele tempels langs groene valleien, aanschouw de imposante besneeuwde bergtoppen en maak kennis met diverse diersoorten in de tropische regenwouden. Laat je na elke bocht verrassen door de magische schoonheid van Nepal. Want wie dit land eenmaal gezien heeft, wil er nooit meer weg. Ga achterover zitten en geef je ogen de kost!

rondreis nepal

Jouw rondreis door dit prachtige land

Benieuwd hoe de reis er precies uit komt te zien? Lees dan hier hoe jouw planning eruit ziet. Ik kan je in ieder geval alvast vertellen dat jouw rondreis in Kathmandu begint. Je gaat vervolgens naar Patan en Bhaktapur. In het Chitwan National Park kom je oog in oog te staan met majestueuze olifanten! Vervolgens staat Pokhara nog op het programma, evenals de Poon Hill trekking. Al met al is deze rondreis Nepal tot in de puntjes verzorgd en beloofd het zeker een prachtige ervaring te worden!

rondreis nepal

screenshot van de deal

nepal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)