slechts 3619,- €

Betreed het adembenemende landschap van Nieuw-Zeeland en vergaap je aan sommige van de meest spectaculaire landschappen die de aarde ons te bieden heeft. Van vulkanisch maanlandschap tot imposante fjorden, de wereld van de ‘kiwi’s’ zal je verbazen en voor je het weet wil je nooit meer terug naar huis. Met deze rondreis zul je het complete land ontdekken; zowel North- als South Island worden volledig ontdekt vanachter het stuur van je eigen huurauto. Beleef de ultieme vrijheid en word één met de natuur in dit unieke land. Al last van wanderlust?

Bekijk hier de complete reisroute, lees informatie over wat er inbegrepen zit in dit pakket, en boek deze droomvakantie vandaag nog!

Taupo Bay

Nieuw-Zeeland: het land van The Lord of the Rings

Wie heeft The Lord of the Rings niet gezien? En eenieder wie het gezien heeft kent de pracht van Nieuw-Zeeland. De verscheidenheid van de natuur is verbluffend – mede veroorzaakt doordat het land op twee tektonische platen gelegen is – en dit zorgt ervoor dat je een uiterst diverse vakantie kunt beleven. Je rijdt met deze rondreis letterlijk van het ene klimaat naar het andere, van paradijselijk witte zandstranden naar wit-besneeuwde bergtoppen; en dat allemaal is mogelijk binnen slechts één dag! De reis zit vol met highlights. Wat dacht je bijvoorbeeld van het spectaculaire Milford Sound? Een fjordlandschap zoals je het zelfs in Noorwegen niet treft: prachtig! Vanzelfsprekend is er nog veel meer op de route; daarvoor bekijk je de aanbieding voor alle nodige informatie.

Milford Sound

Plan je reis: mijn leesvoer!

Om goed voorbereid op reis te gaan kan ik je ook nog wat extra leesvoer aanraden hier op mijn website. Wil je weten wanneer je het beste het land kunt bezoeken? Lees dan zeker mijn beste reistijd voor Nieuw-Zeeland artikel! Nog wat extra Guru tips: zorg dat je ook een avondje het Zuiderlicht bewondert en een excursie naar de gloeiworm grotten in Auckland is ook echt super tof!

West Coast Beach

Een tot in de puntjes verzorgde rondreis

Deze aanbieding betreft een compleet verzorgde reis; dus eigenlijk hoef jij je nergens meer druk om te maken. De vluchten, ALLE hotels en natuurlijk je huurauto met GPS zitten allemaal inbegrepen in de prijs. Zo weet je dat jij op vakantie niet hoeft te denken aan wat je moet regelen; je hoeft alleen maar te genieten!

Emerald lakes

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)