Rondreis Noord-Italië langs o.a. Venetië, Florence en Cinque Terre

8 dagen incl. vluchten, transfers, verblijf, excursies!

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 30.09.19 tot 07.10.19
P.p. vanaf € 489,-

Ontdek het prachtige noorden van Italië. Bezoek het mooie Venetië, Florence en Cinque Terre tijdens deze rondreis door Noord-Italië. 8 dagen al vanaf €489, incl. vluchten, reis per touringcar, hotels met ontbijt en excursies!

rondreis noord italie

Rondreis Noord-Italië

Florence is eigenlijk één groot openluchtmuseum. De stad was de bakermat van de renaissance en haar rijke verleden is zeker terug te zien in de vele prachtige gebouwen en kunstwerken. Bewonder de indrukwekkende Dom met de koepel van Brunelleschi, het beroemde beeld van Michelangelo, het Baptisterium met zijn beroemde bronzen deuren en uiteraard de bekende brug Ponte Vecchio met unieke winkeltjes.

Ook ga je tijdens deze rondreis Noord-Italië naar Pisa en de middeleeuwse stad Lucca. Het bijzondere Cinque Terre kan ook zeker niet ontbreken op het programma. Deze vijf dorpjes zijn UNESCO werelderfgoed en worden verbonden door een wandelpad en spoorlijn. De dorpjes lijken als het ware tegen de rotswanden aangeplakt. Wat dacht je van de prachtige grachtenstad in het noorden van Italië, het verbluffende Venetië. Loop over het beroemde San Marcoplein en verdwaal in de smalle straatjes van deze drijvende stad. Lees hier trouwens al mijn uitgebreide Venetië tips! Extra tip: bezoek ook het kleurrijke Burano!

Cinque Terre

Een rondreis door Noord-Italië

Tijdens deze reis in verschillende hotels op basis van logies en ontbijt. Je zult per touringcar van plaats naar plaats worden vervoerd. Let op: bijkomende kosten ter plaatse zoals entreegelden en kosten openbaar vervoer. Bekijk hier de extra kosten die van toepassing kunnen zijn tijdens jouw rondreis. Bekijk hier het hele programma van deze mooie groepsreis.

rondreis noord italie

screenshot van de deal

Screenshot deal