Rondreis door Noorwegen langs fjorden en gletsjers

Inclusief vluchten, hotels met ontbijt, treinreis, fjordcruise, bus, excursies en meer!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1349,-

Maak je klaar voor een luxe rondreis door Noorwegen langs adembenemende fjorden en gletsjers. Niet zomaar even een tripje naar Noorwegen, maar een compleet verzorgde luxe rondreis met meerdere hotels, de vluchten, excursies en vervoer per zowel trein, fjordcruise en bus! Deze rondreis biedt een werkelijk totaalpakket aan voor een onvergetelijke vakantie in dit Scandinavische land. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze luxe rondreis door Noorwegen.

rondreis noorwegen

Rondreis door Noorwegen

Vaar jij straks door de fjorden en bewonder je de meest adembenemende rotsformaties, gletsjers, watervallen en meer? In dit land in Scandinavië vind je het allemaal. Een rondreis door Noorwegen belooft een unieke ervaring te worden en dat geldt zeker voor deze specifieke reis die voor je samengesteld is. Deze Noorwegen vakantie zal je nog lang bijblijven, dat kan ik je verzekeren. Bereid je voor op je reis door te kijken wat de beste reistijd is voor Noorwegen.

rondreis noorwegen

Jouw luxe rondreis

Deze reis is niet zomaar een vakantie; het betreft hier werkelijk een luxe vakantie door de Noorse natuur. Deze reis bevat namelijk niet enkel de vluchten en de hotels – zoals je gewend bent van dit soort rondreizen – maar ook een van de mooiste treinreizen ter wereld, een fjordcruise dwars door de grootste fjorden van heel Noorwegen, een excursie naar meerdere gletsjers en nog veel, veel meer. Bekijk hier snel het hele reisprogramma en wat allemaal inbegrepen zit in deze luxe rondreis door Noorwegen.

rondreis noorwegen

screenshot van de deal

rondreis noorwegen