Rondreis door Noorwegen & Zweden

15 dagen reizen door Scandinavië!

  • Hotel -
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 899,-

Kan je niet kiezen tussen Noorwegen en Zweden? Wil je het mooiste van Scandinavië combineren in één unieke rondreis? Dan is deze rondreis door zowel Noorwegen als Zweden een must voor jou. Een onvergetelijke reis waarbij je de ene dag verse vis probeert te vangen in een fjord, de andere dag struin je over enkele van de ruim 24.000 eilanden die bij de Zweedse hoofdstad Stockholm horen. Begint het al te kriebelen? Meerdere reisdata zijn mogelijk, dus bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

Voringsfoss

Rondreis door Noorwegen en Zweden

Natuur zoals die hierboven op de foto; dat is wat je kunt verwachten! Je gaat de pracht van Scandinavië ontdekken tijdens deze onvergetelijke rondreis door zowel Noorwegen als Zweden. Het ruige fjordenlandschap van Noorwegen wordt afgewisseld door het meer pastorale; haast idyllische Zweedse landschap. Tussendoor stap je af en toe eventjes uit de natuur, terug de beschaving in voor fascinerende stedentrips naar onder andere de hoofdsteden van beide landen; Stockholm en Oslo. Gaandeweg zul je niet enkel meer oog hebben voor de dramatische landschappen, maar zal je ook meer inzicht krijgen in de bevolking en de cultuur van de landen.

een prachtig fjord

Meer informatie over je rondreis

Voordat je zo’n droomvakantie gaat ondernemen wil je natuurlijk wel een beetje voorbereid zijn. Je een beetje inlezen voor je reis is niet alleen handig, het is ook nog eens onderdeel van de voorpret! Gelukkig kun je – naast de informatie verschaft door de reisaanbieder – op mijn website nog genoeg extra informatie vinden. Zo lees je in dit Travel Magazine artikel bijvoorbeeld mijn Oslo tips; in deze vertel ik je meer over de stad Bergen. Wil je al meer te weten komen over de cultuur? Lees dan vooral ook mijn typisch Zweeds artikel, vol leuke en grappige weetjes, of lees mijn artikel met tien reden om Zweden te bezoeken. Ben je tot slot benieuwd welke tijd van het jaar de beste weersomstandigheden biedt? Lees dan mijn beste reistijd voor Noorwegen en mijn beste reistijd voor Zweden artikelen.

het ruige landschap van noorwegen

screenshot van de deal

screenshot