Verken prachtig Oost-Duitsland

Inclusief heerlijke hotels met ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 123,-

Dit is een leuke deal: maak een rondreis naar de Oostzeekust van Duitsland en deelstaat Thüringen. Combineer ruige natuur en strand met cultuur en prachtige historische bouwwerken. Je maakt deze 5-daagse trip al voor slechts €123! Ook beschikbaar tijdens Valentijnsdag! Maak dit jaar extra romantisch en speciaal. Bekijk alle verdere informatie over deze mooie aanbieding hier.

Wismar Duitsland

Oostzeekust

Je reis begint aan de Oostzeekust van Duitsland. Deze kuststrook staat bekend om haar ruige karakter. Het barst van de afwisseling en je vindt hier kliffen, duinen en natuurlijk prachtige stranden waarover je heerlijk kunt wandelen. Je verblijft in het prachtige Schwerin, waar je een sprookjesachtig kasteel kunt bezoeken. Breng ook een bezoek aan het nabijgelegen Wismar. Deze oude Hanzestad heeft een prachtige haven en historische binnenstad met gebouwen in renaissancestijl. Je overnacht in het uitstekend beoordeelde Hotel NH Schwerin**** waar je ’s ochtends ook van het ontbijt mag genieten.

Oostzeekust Duitsland

Thüringen

Na twee nachten aan de Oostzee vervolg je je weg naar deelstaat Thüringen. Tip: Breng een bezoek aan de hoofdstad Berlijn, hier kom je praktisch langs! Je verblijft in Osterfeld in het uitstekend beoordeelde Atrium Hotel Amadeus**** met fitness en sauna. Ook hier krijg je een heerlijk ontbijt in de ochtend. Dit is de ideale locatie voor heerlijke wandelingen in de bosrijke natuur. Bezoek de vele kastelen, wijngaarden en kathedralen en maak leuke stedentripjes naar Erfurt of Weimar.

Erfurt Duitsland

screenshot van de deal

Rondreis Duitsland