Onvergetelijke rondreis door Patagonië

Inclusief vluchten, hotels, binnenlandse vluchten en meer!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief

Het zuidelijke deel van Zuid-Amerika is een waar paradijs voor de actieve avonturiers onder ons. Patagonië staat bij veel liefhebbers van hiken en natuur bovenaan de bucketlist. Wie op zoek is naar avontuur is hier aan het juiste adres. Het gebied strekt zich uit over een groot deel van zowel Argentinië als Chili; in totaal beslaat het iets meer dan 1 miljoen vierkante kilometer! Zoek je hikingboots er maar bij, want het is tijd om het prachtige Patagonië te ontdekken. Bekijk hier de complete reisroute en alle verdere details.

rondreis patagonie

Rondreis door Patagonië

Patagonië is een uitgestrekt gebied in het zuiden van Zuid-Amerika. Hier vind je imposante bergketens – zoals in het Nationaal Park Torres del Paine in Chili – maar ook de immens grote Perito Moreno gletsjer in Argentinië. Dit dunbevolkte gebied kent daarnaast een interessante variatie aan flora en fauna, van de wilde lama’s – de Guanaco – tot de walvissen in het water. Dit 1 miljoen vierkante kilometer grote gebied is een onuitputtelijke bron van verbazing en plezier voor elke natuurliefhebber. Een rondreis hier doorheen is werkelijk een droomreis om nooit te vergeten. Niet voor niks dat ik het gebied opgenomen heb in mijn lijstje met de mooiste plekken op aarde! Weten wanneer je het beste kunt gaan? Lees hier wat de beste reistijd is voor Patagonië.

rondreis patagonie

Patagonië en Buenos Aires

Tijdens deze rondreis land je trouwens in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, waar je ook genoeg tijd krijgt om deze prachtige stad te verkennen. Hier vind je een mengeling tussen moderniteit, Boheemse wijken waar je je waant in Parijs, en meer typische kleurrijke Latijns-Amerikaanse wijken zoals La Boca. Hierna reis je zuidwaarts naar Patagonië, waar het echte avontuur kan beginnen. Alle hotels zijn geregeld, evenals de transfers – onder andere in de vorm van binnenlandse vluchten. Voor het gehele reisprogramma bekijk je de aanbieding.

rondreis patagonie

screenshot van de deal

screenshot