Rondreis door de wereld der Inca’s: prachtig Peru

13 dagen in diverse hotels met ontbijt, excursies en vluchten

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Verschillende
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 2099,-

Welkom in het land van de Inca’s, de tropische regenwouden, het enorme Titicacameer en, natuurlijk, de parel Machu Picchu. Kortom, welkom in prachtig Peru! Ontdek het Zuid-Amerikaanse land tijdens deze bijzondere rondreis, inclusief 13 dagen in diverse hotels met ontbijt, verschillende excursies, retourvlucht vanaf Amsterdam en binnenlandse vlucht vanaf €2.099! Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Bekijk hier dan snel alle mogelijke data en uitgebreide details over deze rondreis door Peru

Lima, Peru

Prachtig Peru

Toe aan een volgende uitdaging? Pak je spullen in en vertrek naar prachtig Peru voor een ware beleving tijdens deze individuele rondreis! Maar je hoeft niet zelf te rijden, want chauffeurs brengen je van a naar b. Vaar over het beroemde Titicacameer, het hoogst gelegen meer ter wereld, en dompel je onder in de mysterieuze cultuur van de Inca’s. Zo bezoek je de heilige vallei en natuurlijk Machu Picchu, een Inca-stad die dankzij haar ligging nooit ontdekt werd door de Spanjaarden en daardoor geheel bewaard is gebleven.

Titicacameer, Peru

Rondreis Peru

Wist je dat het wereldwonder Machu Picchu ook in de top 10 meest ultieme bezienswaardigheden ter wereld van de Lonely Planet staat? Vanuit Lima trek je richting Cusco en maak je onderweg een tussenstop in de Colca Canyon dat met een diepte van 4000 meter één van de diepste kloven ter wereld is. Na een bezoek aan de heilige stad Cuzco, vertrek je richting de verborgen stad Machu Picchu, een echt avontuur!  Voor de gehele planning, kijk hier. Je verblijft tijdens deze droomreis in goede hotels en iedere ochtend krijg je een ontbijtje.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal