slechts 1899,- €

Welkom in het land van de Inca’s, de tropische regenwouden, het enorme Titicacameer en, natuurlijk, de parel Machu Picchu. Kortom, welkom in prachtig Peru! Ontdek het Zuid-Amerikaanse land tijdens deze bijzondere rondreis, inclusief 15, 16 of 19 nachten in diverse hotels, ontbijt, verschillende excursies, retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel en binnenlandse vlucht vanaf €1.899! Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Bekijk hier dan snel alle mogelijke data en uitgebreide details over deze rondreis door Peru

woestijn oase van Huacachina

Prachtig Peru

Toe aan een volgende uitdaging? Pak je spullen in en vertrek naar prachtig Peru voor een ware beleving tijdens deze individuele rondreis! Maar je hoeft niet zelf te rijden, want chauffeurs brengen je van a naar b. Vaar over het beroemde Titicacameer, het hoogst gelegen meer ter wereld, en dompel je onder in de mysterieuze cultuur van de Inca’s. Zo bezoek je de heilige vallei en natuurlijk Machu Picchu, een Inca-stad die dankzij haar ligging nooit ontdekt werd door de Spanjaarden en daardoor geheel bewaard is gebleven.

Wist je dat dit wereldwonder ook in de top 10 meest ultieme bezienswaardigheden ter wereld van de Lonely Planet staat? Vanuit de heilige stad Cuzco vertrek je richting de verborgen stad Machu Picchu, een echt avontuur! Echte avonturiers kiezen vervolgens ook nog voor een verlenging voor flora en fauna in de Amazone! Tijdens een nachtelijke wandeling met gids ga je opzoek naar vogels, apen en de vele anderen exotische dieren die de jungle schuil houdt. Voor de gehele planning, kijk hier.

Lees zeker ook mijn gids over de beste reistijden voor Peru of mijn magazineartikel over backpacken in Zuid-Amerika. 

Peru_Lima_181523507

screenshot van de deal

screenshot van de deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)