slechts 639,- €

Altijd al eens naar Spanje of Portugal willen reizen, maar geen keuze kunnen maken? Dan bezoek je ze toch allebei in 1 reis? Kom erachter dat beide landen meer te bieden hebben dan alleen zon, zee en strand. Een rondreis door Portugal en Spanje voor 10 of 13 dagen, incl. overnachtingen met ontbijt, huurauto en retourvlucht. Spanje en Portugal zijn geweldige bestemmingen, zoals velen van ons wel kunnen beamen. Beide landen echter tijdens dezelfde reis aandoen, per huurauto, dat is toch wel iets unieks hoor!

Bekijk hier snel de hele route, de mogelijke data, en boek deze prachtige reis!

Porto, Portugal

Rondreis Portugal en Spanje

Een rondreis Portugal en Spanje, dat klinkt goed toch? Van het Portugese Nationaal park Peneda tot de sprookjesachtige natuur van het Spaanse Galicië en van Porto tot bedevaartsoord Santiago de Compostella, in deze reis ontdek je het allemaal! Geniet van beide landen, op het gebied van zowel de keukens, de architectuur en de ongerepte natuur.

santiago de compostela

Comfortabele hotels in Portugal en Spanje

Je verblijft tijdens deze rondreis in verschillende hotels. Je krijgt dagelijks ontbijt in de hotels. De kamers zijn alle van alle gemakken voorzien, maar voor een exacte beschrijving van de hotels en kamers tijdens deze rondreis Portugal en Spanje kijk je in de aanbieding. Zoek je toch een andere reis door Spanje of Portugal? Bekijk dan onze dealpagina voor de voordeligste Spanje vakanties en de mooiste vakanties in Portugal.

plaatje-rondreis-portugal-en-spanje

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)