slechts € 392,-

Portugal heeft meer te bieden dan stedentrips naar Porto en Lissabon en zonvakanties naar de Algarve. Met deze onvergetelijke rondreis door Portugal zul je ontdekken hoe prachtig dit land eigenlijk is. Verken naast de gebruikelijke highlights de prachtige natuur, geniet van de Portugese keuken en cultuur en word verliefd op dit land. Lees hier snel meer over de deal en boek vandaag nog deze prachtige reis door Portugal.

stedentrip Lissabon en porto

Onvergetelijke rondreis door Portugal

Natuurlijk doe je tijdens deze reis de culturele steden Lissabon en Porto aan, beiden echte must-see bestemmingen, maar je bezoekt daarnaast nog veel meer unieke en interessante locaties in het binnenland van Portugal. Op de planning staat bijvoorbeeld ook een stop in de universiteitsstad Coimbra, waar je in de geschiedenis van het land duikt. Deze stad is met recht een relatief onontdekte parel te noemen. Dit en nog veel meer beleef je tijdens deze reis!

Torre de Belem Lissabon

De hotels

Tijdens deze reis overnacht je in diverse hotels, verspreid door het land. Alle hotels zijn comfortabel, liggen op een goede locatie en iedere dag start je met een vers ontbijtje. Bij enkele hotels zit een zwembad, maar dit is niet altijd het geval. In de deal kun je meer informatie over de hotels vinden.

Kasteel van leiria

screenshot van de deal

Screenshot deal