slechts 379,- €

Verken verrassend Roemenië, het land van Dracula en Transsylvanië, maar ook een van de mooiste landen van Oost-Europa met een prachtige natuur en een rijke culturele geschiedenis! Je boekt deze unieke rondreis Roemenië, met inbegrip van de vluchten, huurauto en verblijf met ontbijt in comfortabele hotels, al vanaf €379! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details.

rondreis roemenië

De wereld van graaf Dracula en Transsylvanië

Als we Roemenië zeggen dan zeggen we Dracula, de legendarische vampier uit de films van Bram Stoker, en Transsylvanië, het prachtige gebied waar historie en natuur perfect samengaan. Maar ook de vele bezienswaardige steden volop cultuur, imposante kastelen, kleurrijke dorpjes waar tradities een grote rol spelen in het dagelijks leven, de gastvrije bevolking, de rijke keuken en schitterende landschappen mogen niet op dit lijstje ontbreken. In Roemenië ademt alles de sfeer van toen, een sfeer die je zeker moet proeven! Wist je trouwens dat ik een tijdje terug een uitgebreid artikel heb geschreven over deze regio in mijn Travel Magazine? Lees hier alles over het prachtige Transsylvanië! Ben je toch op zoek naar een andere rondreis? Bekijk dan mijn aparte rondreis pagina.

rondreis roemenië

Rondreis Roemenië

Je reist van Boekarest, via Brasov en Bazna naar Sibiu, en van daaruit weer terug naar Boekarest. Onderweg verken je het allerbeste van dit mooie land, waaronder het Kasteel Bran – het kasteel van Dracula -, de thermale baden van Bazna en de mooiste schilderachtige stadjes. Door je huurauto heb je alle vrijheid om van de route af te wijken. Onderweg verblijf je in geselecteerde comfortabele hotels. Voor een compleet overzicht van de route en de hotels kun je hier terecht.

rondreis roemenië

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)