slechts 389,- €

Verken verrassend Roemenië: land van Dracula en Transsylvanië, maar ook een van de mooiste landen van Oost-Europa met een prachtige natuur en een rijke culturele geschiedenis! Je boekt deze unieke rondreis, met inbegrip van retourvlucht, huurauto en verblijf met ontbijt in comfortabele hotels, al vanaf €389!

kaparten_268993172

Als we Roemenië zeggen dan zeggen we Dracula, de legendarische vampier uit de films van Bram Stoker, en Transsylvanië, het prachtige gebied waar historie en natuur perfect samengaan. Maar ook de vele bezienswaardige steden volop cultuur, imposante kastelen, kleurrijke dorpjes waar tradities een grote rol spelen in het dagelijks leven, de gastvrije bevolking, de rijke keuken en schitterende landschappen mogen niet op dit lijstje ontbreken. In Roemenië ademt alles de sfeer van toen, een sfeer die je zeker moet proeven!

Je reist van Timisoara, via Bazna en Brasov naar Sibiu, en van daaruit weer terug naar Timisoara. Onderweg verken je het allerbeste van dit mooie land, waaronder het Kasteel Bran – het kasteel van Dracula -, de thermale baden van Bazna en de mooiste schilderachtige stadjes. Door je huurauto heb je alle vrijheid om van de route af te wijken. Als je voor de 11-daagse rondreis kiest, doe je ook nog de hoofdstad Boekarest aan! Onderweg verblijf je in geselecteerde comfortabele hotels. Voor een compleet overzicht van de route en de hotels kun je hier terecht.

dracula_247590271

Op ontdekkingstocht in het mooie Roemenië? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

20-5roemenie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)