Rondreis Roemenië: ontdek Dracula’s Transsylvanië

Inclusief vluchten en verblijf met ontbijt en diner in goede hotels!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Meerdere hotels
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 575,-

Verken verrassend Roemenië, het land van Dracula en Transsylvanië, maar ook een van de mooiste landen van Oost-Europa met een prachtige natuur en een rijke culturele geschiedenis! Je boekt deze unieke rondreis Roemenië, met inbegrip van de vluchten, huurauto en verblijf met ontbijt en diner in comfortabele hotels, al vanaf €575! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details.

rondreis roemenië

De wereld van graaf Dracula en Transsylvanië

Als we Roemenië zeggen dan zeggen we Dracula, de legendarische vampier uit de films van Bram Stoker, en Transsylvanië, het prachtige gebied waar historie en natuur perfect samengaan. Maar ook de vele bezienswaardige steden volop cultuur, imposante kastelen, kleurrijke dorpjes waar tradities een grote rol spelen in het dagelijks leven, de gastvrije bevolking, de rijke keuken en schitterende landschappen mogen niet op dit lijstje ontbreken. In Roemenië ademt alles de sfeer van toen, een sfeer die je zeker moet proeven! Wist je trouwens dat ik een tijdje terug een uitgebreid artikel heb geschreven over deze regio in mijn Travel Magazine?

rondreis roemenië

Rondreis Roemenië

Je reist van Boekarest, via Brasov en Predeal naar Bazna, en van daaruit weer terug naar Boekarest. Onderweg verken je het allerbeste van dit mooie land, waaronder het Kasteel Bran – het kasteel van Dracula -, de thermale baden van Bazna en de mooiste schilderachtige stadjes. Door je huurauto heb je alle vrijheid om van de route af te wijken. Onderweg verblijf je in geselecteerde comfortabele hotels. Voor een compleet overzicht van de route en de hotels kun je hier terecht.

rondreis roemenië

screenshot van de deal

Roemenië rondreis