Rondreis Roemenië: ontdek Dracula’s Transsylvanië

Inclusief vluchten, vervoer en verblijf met ontbijt en diner in goede hotels!

Holidayguru tipt 04.04.20 tot 11.04.20
P.p. vanaf € 479,-

Verken verrassend Roemenië, het land van Dracula en Transsylvanië, maar ook een van de mooiste landen van Oost-Europa met een prachtige natuur en een rijke culturele geschiedenis! Je boekt deze unieke rondreis Roemenië, met inbegrip van de vluchten vervoer en verblijf met ontbijt en diner in comfortabele hotels, al vanaf €479!

Kasteel Bran Transylvanie

De wereld van graaf Dracula en Transsylvanië

Als we Roemenië zeggen dan zeggen we Dracula, de legendarische vampier uit de films van Bram Stoker, en Transsylvanië, het prachtige gebied waar historie en natuur perfect samengaan. Maar ook de vele bezienswaardige steden volop cultuur, imposante kastelen, kleurrijke dorpjes waar tradities een grote rol spelen in het dagelijks leven, de gastvrije bevolking, de rijke keuken en schitterende landschappen mogen niet op dit lijstje ontbreken. In Roemenië ademt alles de sfeer van toen, een sfeer die je zeker moet proeven!

Hunedoara kasteel

Rondreis Roemenië

Met KLM vlieg je vanuit Amsterdam direct naar de hoofdstad Boekarest. Vanuit hier beleef je een complete rondreis door het adembenemende Roemenië. Ontdek de mooiste plekken, griezel in het kasteel van Graaf Dracula en verdiep je in de unieke geschiedenis. Onderweg verblijf je in geselecteerde comfortabele hotels en zijn er veel excursies mogelijk. Voor een compleet overzicht van de route en de hotels kun je hier terecht.

screenshot van de deal

Screenshot deal