In prijs verlaagd: 10-daagse fly & drive Sicilië

Inclusief vluchten, huurauto en verblijf met ontbijt in hotels met zwembad!

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €25 (geldt niet voor leden!)
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 17.11.19 tot 26.11.19
P.p. vanaf € 389,-

Nu in prijs gedaald: een 10-daagse fly & drive vakantie naar Sicilië voor maar €389! Dat is inclusief vluchten, huurauto en verblijf met ontbijt in vier verschillende hotels. Dit is écht een koopje!

La Bella Sicilia

La Bella Sicilia: een prachtig eiland met een schitterende mix van indrukwekkende natuur en klassieke cultuur! Vanuit het vliegveld van Catania, waar je huurauto al klaarstaat, zak je allereerst af naar het zuiden richting de prachtige barokstad Noto. In de omgeving vind je onder andere het oude Siracusa en het schitterende National Park Cavagrande. Vervolgens gaat de reis richting de Griekse tempels van Agrigento en daarna naar de hoofdstad van Sicilië: Palermo. In deze bruisende stad kun je onder meer de indrukwekkende kathedraal, met invloeden uit een veelvoud aan culturen, bewonderen. Je laatste bestemming is Taormina, een prachtige oude stad – en een paradijs voor shoppers – aan de voet van de machtige Etna, de grootste vulkaan van Europa en unieke belevenis om te bezoeken. Maar er is nog veel meer te beleven op dit prachtige eiland en door je huurauto heb je alle vrijheid om je eigen route te bepalen.

Zee Sicilië

Jouw rondreis door Sicilië

Bij aankomst op Sicilië staat de huurauto al op je te wachten. Ook alle hotels zijn al voor je geregeld. Zo hoef jij alleen maar in de auto te stappen en te genieten. Elk hotel waarin je verblijft, beschikt over een zwembad zodat je na een lange dag roadtrippen een frisse duik kunt nemen. Bovendien is ook het dagelijkse ontbijt bij de reis inbegrepen. Bekijk hier een overzicht van de route en van de hotels waarin je overnacht.

Sicilië

screenshot van de deal

Screenshot deal