slechts 469,- €

Verlies je hart aan Italië tijdens een rondreis Sicilië vol cultuur, natuur en het lekkerste eten! Voor deze mooie rondreis betaal je €469. Dit is inclusief retourvlucht, huurauto en 9 nachten in goede hotels met zwembad! Bekijk de volledige route hier en boek jouw Italië reis! 

14-4sicilie-noto

La Bella Sicilia

La Bella Sicilia: een prachtig eiland met een schitterende mix van indrukwekkende natuur en klassieke cultuur! Vanuit het vliegveld van Catania, waar je huurauto al klaarstaat, zak je allereerst af naar het zuiden richting de prachtige barokstad Noto. In de omgeving vind je onder andere het oude Siracusa en het schitterende National Park Cavagrande. Vervolgens gaat de reis richting de Griekse tempels van Agrigento en daarna naar de hoofdstad van Sicilië: Palermo. In deze bruisende stad kun je onder meer de indrukwekkende kathedraal, met invloeden uit een veelvoud aan culturen, bewonderen! Je laatste bestemming is Taormina, een prachtige oude stad – en een paradijs voor shoppers – aan de voet van de machtige Etna, de grootste vulkaan van Europa en unieke belevenis om te bezoeken! Maar er is nog veel meer te beleven op dit prachtige eiland, en door je huurauto heb je alle vrijheid om je eigen route te bepalen! 

Zee Sicilië

Jouw rondreis door Sicilië

Bij aankomst op Sicilië staat de huurauto al op je te wachten. Ook alle hotels zijn al voor je geregeld. Zo hoef jij alleen maar in de auto te stappen en te genieten. Elk hotel waarin je verblijft, beschikt over een zwembad zodat je na een lange dag roadtrippen een frisse duik kunt nemen. Bovendien is ook het dagelijkse ontbijt bij de reis inbegrepen. Bekijk hier een overzicht van de route en van de hotels waarin je overnacht.

Sicilië

screenshot van de deal

Screenshot deal