slechts 479,- €

Een rondreis door Slovenië betekent dat je eens iets anders gaat doen dan de massa volgen. Niet die standaard vakantie naar Chersonissos, de Costa Brava of Mallorca. Met de adembenemende reis die ik voor je in de aanbieding heb ga jij van het standaard bewandelde pad af. Even wat anders, even iets meer avontuur. Maar wees maar niet bang hoor: vergeet niet dat Slovenië, gelegen naast onder andere Italië en Kroatië, een goed verzorgde vakantiebestemming is. Het is gewoon onderdeel van de EU, dus laat die eventuele angst – “is het wel geschikt als vakantieland?” – maar achterwege. Bekijk hier snel de gehele reisroute en de mogelijke data!

Het voordeel van dat velen toch nog weinig weten over het land betekent dat jij tijdens een rondreis door Slovenië nog het echte vakantiegevoel kunt beleven – weg van je landgenoten – gecombineerd met lage prijzen! Met deze geheel verzorgde fly and drive vakantie vlieg je richting Ljubljana (de uitspraak daar oefenen we nog wel op…) om je huurauto op te halen, vervolgens rijd je een of twee weken door dit prachtige land. Alle overnachtingen in verschillende hotels zitten bij de prijs inbegrepen; ontbijt ook. Wees uniek en ga voor een werkelijk authentieke rondreis door Slovenië!

Bled in Slovenië

Rondreis Slovenië

Ga jij een rondreis Slovenië ervaren? Dit land is werkelijk waar een onontdekte parel. Als jij van prachtige groene natuur houdt dan moet je echt naar dit land gaan. Met deze rondreis naar Slovenië heb je gedurende je hele vakantie een huurauto tot je beschikking. Je vliegt naar Ljubljana, waar je die auto ophaalt, en dan kan de reis beginnen. De reis brengt je onder andere langs Bled, Portoroz en Ljubljana, maar je moet zeker ook in kleinere plaatsjes – zoals Kropa – een rustpauze houden! Wist je trouwens dat ik Bled eerder genoemd heb in mijn lijst met top 10 mooiste dorpen in Europa? Slovenië had ik daarnaast opgenomen in mijn Travel Magazine artikel over geheime tips voor een vakantie in Europa.

prachtig slovenië

Jouw verblijf tijdens je rondreis Slovenië

Je verblijft tijdens je reis in drie verschillende hotels, allen goed beoordeeld. Welke hotels dit precies zullen zijn kan afhangen van het tijdstip waarop je vertrekt voor je rondreis Slovenië, dus dat hoor je tijdens het boeken van de reis bij Travelbird. Maar, er worden wel drie voorbeeld hotels gegeven die over het algemeen gebruikt worden tijdens deze reis. Kijk in de aanbieding om te zien welke hotels dat zijn. Veel plezier tijdens je rondreis door Slovenië!

rondreis slovenië

 • Rondreis Slovenië: een sprookjesachtige vakantie voor wie niet de massa wil volgen!
  • Reisperiode: veel data mogelijk tot en met december 2018
  • Reisduur: 8 of 10 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam of Charleroi
  • Luchtvaartmaatschappij: afhankelijk van de luchthaven van vertrek
  • Transfer naar hotel: in de vorm van de huurauto
  • Hotel: Meerdere hotels
  • Verzorging: logies met ontbijt
  • Plaats: Bled, Portoroz, Ljubljana, Slovenië
  • Bijkomende boekingskosten: €20
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: Slechts €479 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot van de Slovenie rondreis
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)