Rondreis Slovenië & Kroatië: een sprookjesachtige vakantie

9 dagen inclusief verblijf met ontbijt in meerdere hotels

  • Hotel Meerdere hotels
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 349,-

Een rondreis door Slovenië & Kroatië betekent dat je eens iets anders gaat doen dan de massa volgen. Niet die standaard vakantie naar Chersonissos, de Costa Brava of Mallorca. Met de adembenemende reis die ik voor je in de aanbieding heb ga jij van het standaard bewandelde pad af. Even wat anders, even iets meer avontuur. Maar wees maar niet bang hoor: vergeet niet dat Slovenië, gelegen naast onder andere Italië en natuurlijk Kroatië, een goed verzorgde vakantiebestemming is. Het is gewoon onderdeel van de EU, dus laat die eventuele angst – “is het wel geschikt als vakantieland?” – maar achterwege. Tijdens deze reis combineer je het met buurland Kroatië: prachtig! Bekijk hier snel de gehele reisroute en de mogelijke data!

Het voordeel van dat velen toch nog weinig weten over met name Slovenië betekent dat jij tijdens een rondreis door Slovenië nog het echte vakantiegevoel kunt beleven – weg van je landgenoten – gecombineerd met lage prijzen! Wees uniek en ga voor een werkelijk authentieke rondreis door Slovenië & Kroatië!

Bled in Slovenië

Rondreis Slovenië & Kroatië

Ga jij een rondreis Slovenië & Kroatië ervaren? Kroatië kennen de meesten van jullie inmiddels wel, maar wat dacht je van Slovenië? Dit land is werkelijk waar een onontdekte parel. Als jij van prachtige groene natuur houdt dan moet je echt naar dit land gaan. De reis brengt je onder andere langs het adembenemende Bled op de foto hierboven. Daarnaast zul je nog veel meer moois tegenkomen tijdens deze reis. Wist je trouwens dat ik Bled eerder genoemd heb in mijn lijst met top 10 mooiste dorpen in Europa? Slovenië had ik daarnaast opgenomen in mijn Travel Magazine artikel over geheime tips voor een vakantie in Europa.

prachtig slovenië

Jouw verblijf tijdens je rondreis

Je verblijft tijdens je reis in verschillende hotels, allen goed beoordeeld. Welke hotels dit precies zullen zijn kan afhangen van het tijdstip waarop je vertrekt voor je rondreis, dus dat hoor je tijdens het boeken van de reis. Kijk voor meer informatie in de aanbieding. Veel plezier tijdens je rondreis door Slovenië & Kroatië!

rondreis slovenië

screenshot van de deal

screenshot