4* rondreis Sevilla & Costa de la Luz

Inclusief vluchten, huurauto, 4* hotels met ontbijt en meer!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 499,-

Reis af naar het zonnige zuiden van Spanje, naar de prachtige Costa de la Luz, en ga genieten van een rondreis door deze typisch Spaanse regio. Proef de paella, struin door Sevilla en trakteer jezelf op tapas: de Costa de la Luz wacht op je! Met deze rondreis verblijf je in meerdere 4* hotels en heb je een huurauto tot je beschikking zodat je lekker vrij rond kunt rijden op je eigen gemakje. Vanzelfsprekend zijn de vluchten ook inbegrepen in de prijs. Bekijk de aanbieding voor de data en verdere details!

plaza de espana sevilla

Rondreis door het zuiden van Spanje

Sevilla, Algeciras en nog zoveel meer; je vindt het allemaal in het zuiden van Spanje. Verken per huurauto de Costa de la Luz (wat letterlijk “kust van het licht” betekent) en dompel je onder in cultuur, natuur en vele vele zonuren. Deze unieke rondreis door Andalusië – zoals de gehele regio tezamen heet – brengt je langs de mooiste plekjes en geeft je werkelijk een gevoel van het authentieke Spanje. Je begint je reis in Sevilla, wat op zichzelf al de moeite waard is om heen te gaan. Daarom heb ik er een tijdje terug ook een Travel Magazine artikel over geschreven wat je misschien wel interessant vindt om te lezen: mijn gids voor Sevilla!

cadiz

Een onvergetelijke rondreis

Deze rondreis wordt zeker onvergetelijk. Ten eerste natuurlijk vanwege de prachtige regio waar je doorheen reist, maar daarnaast ook door de verzorging op locatie. Je beschikt namelijk over je eigen huurauto voor veel vrijheid, maar je verblijft gelijkertijd onderweg ook in de meest in luxe 4* hotels. Welke hotels dat precies zijn kan je meer informatie over vinden in de aanbieding.

gibraltar

screenshot van de deal

screenshot