Droomreis: individuele rondreis door Sri Lanka

16 dagen inclusief vluchten, verblijf o.b.v. halfpension, excursies en privéchauffeur!

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Qatar Airways
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8.5
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief Hand- en ruimbagage inbegrepen
Holidayguru tipt 24.10.20 tot 08.11.20
P.p. vanaf € 1395,-

Witte bountystranden in het zuiden, het groene heuvellandschap in het binnenland en een flinke dosis cultuur en historie: een rondreis door Sri Lanka is er een voor op de bucketlist! Ga op avontuur door de Parel van de Indische Oceaan en ontdek alle highlights van het prachtige Sri Lanka.

rondreis sri lanka

Rondreis Sri Lanka

De reis begint in Colombo, de hoofdstad van het eiland, waar de privé chauffeur al voor je klaar staat om je mee te nemen op avontuur de komende dagen. Vanuit Colombo reis je naar Wattawa en Anuradhapura, dat jaren lang diende als het politieke en culturele centrum van het land. Breng een bezoek aan de historische opgravingen, reusachtige tempelcomplexen en de beroemde stupa’s. Vervolgens gaat de reis door richting Polonnaruwa. Onderweg kom je langs Sigirya, waar je de mogelijkheid hebt om de beroemde Leeuwenrots te beklimmen. Zeker doen, want niet alleen de klim zelf is een avontuur, het uitzicht vanaf de rots op de groene omgeving is fenomenaal! Na Polonnaruwa reis je naar Kandy, de beroemde stad waar de tand van Boeddha te vinden is. Na een aantal dagen in Kandy doorgebracht te hebben, reis je door het groene binnenland en de schitterende theeplantages richting de zuidkust van Sri Lanka. In het sfeervolle Galle, een oude VOC-nederzetting, vind je nog diverse Nederlandse koloniale invloeden terug.  De laatste dagen breng je door in de kustplaatsen Negombo en Koggala, die bekend staan om de schitterende stranden. Hier kun je vanaf het witte strand heerlijk uitrusten en bijkomen van alle overweldigende indrukken van de afgelopen weken, voordat je weer richting huis gaat.

rondreis sri lanka

Verzorging tijdens de rondreis

Tijdens je rondreis door Sri Lanka verblijf je in zeer goede hotels. Je verblijft op basis van halfpension, waardoor je iedere dag geniet van een lekker ontbijt en diner. Je vluchten worden uitgevoerd door Emirates en je hebt op zowel de heen- als terugweg een overstap in Dubai. Bij aankomst op de luchthaven in Colombo word je opgepikt door een Engels sprekende privé chauffeur, die je tijdens deze rondreis begeleid. Ook zijn er diverse excursies inbegrepen, zoals het bezoeken van tempels en een bezoek aan de Leeuwenrots in Sigirya.

screenshot van de deal

Screenshot deal