Rondreis Sri Lanka en Malediven: a match made in heaven!

17 dagen met halfpension verblijf, jeepsafari, speedboattransfer, vluchten en meer!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 2033,-

Ontdek de cultuur en natuur van twee paradijzen op aarde tijdens deze prachtige rondreis door Sri Lanka en de Malediven, inclusief 17 dagen in hotels met halfpension verblijf, jeepsafari, speedboattransfer en meer. Deze reis laat je werkelijk zijn hoe prachtig onze aarde is en dat we stukjes paradijs ook gewoon hier op de wereld kunnen vinden. Zeg nou toch zelf, dit is toch een combinatie van landen waar je gewoon helemaal bij wegsmelt?! Lijkt deze rondreis Sri Lanka & Malediven jou wel wat? Lees dan hier alle info en de mogelijke data en wees er snel bij!

rondreis sri lanka malediven

Startpunt: Sri Lanka

Hooglanden vol theeplantages, prachtige regenwouden, indrukwekkende tempels en heerlijke zandstranden met palmbomen. Voor wie van een combinatie van cultuur en natuur houdt, is Sri Lanka de gedroomde reisbestemming. Laat je verrassen door de veelzijdige flora en fauna van dit eiland, proef van de lokale gerechten en kom tot rust wanneer je op je handdoekje aan de Indische Oceaan neerstrijkt. Ontdek tijdens deze rondreis – waarbij excursies, vervoer en hotels al voor je zijn geregeld – de unieke magie van Sri Lanka!

rondreis sri lanka malediven

Een onvergetelijke rondreis Sri Lanka en de Malediven

Maar daar houdt je reis niet op! Op dag 11 van je reis is het namelijk tijd om gedag te zeggen tegen Sri Lanka en hallo tegen misschien wel de mooiste parelwitte stranden ter wereld, namelijk die van de Malediven. Jawel: het is een rondreis Sri Lanka en Malediven, het is zo paradijselijk dat ik het een match made in heaven wil noemen 😉 Ga languit genieten op sommige van de beste stranden ter wereld. Absurd mooi mensen!

Malediven Kayak

screenshot van de deal

Sri Lanka Malediven