Superaanbieding voor 16-daagse rondreis Sri Lanka

Inclusief vluchten, transfers, hotels, excursies en meer!

  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Emirates
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
slechts € 889,-

Een 16-daagse rondreis over de Parel van de Indische Oceaan, Sri Lanka, voor slechts €889?! Dat is een wel erg scherpe aanbieding, als je bedenkt dat zo’n reis meestal toch echt niet onder de duizend euro komt. Bij deze rondreis over Sri Lanka ga jij voor 16 dagen rondgeleid worden over het eiland. De deal is inclusief de vluchten (met Emirates), transfers, hotels met ontbijt, excursies en nog meer. Dat alles samen voor slechts €889; topdeal! Bekijk hier snel het volledige reisprogramma en alle mogelijke vertrekdata voor deze prachtige rondreis over Sri Lanka.

Sri Lanka

Rondreis op Sri Lanka

Lijkt deze 16-daagse rondreis op Sri Lanka jou wel wat? Voor deze prijs kan je daar toch haast geen nee tegen zeggen?! Sri Lanka, voorheen Ceylon genaamd, is een eiland in Zuid-Azië, net ten zuidoosten van India. Het eiland wordt ook wel de Parel van de Indische Oceaan genoemd; waarom, dat moet je vooral zelf gaan ontdekken. Bezoek prachtige plekken zoals de gouden tempel van Dambulla, de koningsstad Anuradhapura, of de paradijselijke stranden bij de baai van Trincomalee. Vanzelfsprekend staan al deze plaatsen op het programma voor jouw 16-daagse rondreis. Bekijk hier snel het hele programma en alle verdere details.

Sri Lanka

Een 16-daagse droomreis

Dit is niet zomaar een Sri Lanka vakantie; dit is een verre reis om nooit te vergeten. Deze rondreis over het Aziatische eiland brengt je van de jungle tot aan het witte zandstrand; van de drukke stad tot in de eindeloze velden van de theeplantages. Ga jij dit hele eiland verkennen?

Sri Lanka

screenshot van de deal

Sri Lanka