Maak een droomreis door betoverend Sri Lanka

Ontdek in 10 dagen de parel van de Indische Oceaan

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 25.11.19 tot 04.12.19
P.p. vanaf € 1235,-

Ga mee op avontuur en maak een droomreis door Sri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan! Voor €1235 vlieg jij rechtstreeks vanaf Amsterdam naar hoofdstad Colombo, waar je reis gaat beginnen. De prijs is inclusief vluchten, transfers, excursies en al je verblijven op basis van halfpension. Zo is vrijwel alles voor je geregeld en kun jij optimaal genieten van dit indrukwekkende land.

sri lanka

Rondreis op Sri Lanka

Sri Lanka, het vroegere Ceylon, is een eiland in de Indische Oceaan en ligt ten zuiden van India. Het land wordt ook wel de Parel van de Indische Oceaan genoemd en dat is niet zonder reden. Ontdek het indrukwekkende landschap van Nuwara Eliya, de indrukwekkende Sigirya Rock en de historische VOC-stad Galle, waar je vele Nederlandse invloeden kunt terugvinden. Dit en nog veel meer betoverende bezienswaardigheden zijn allemaal onderdeel van deze rondreis, dus houd je fotocamera maar bij de hand!

sri lanka

Sri Lanka

De laatste jaren is Sri Lanka enorm populair geworden onder reizigers. Geen wonder, als je ziet wat een prachtig land het is. Hagelwitte stranden, groene jungle, historische steden en imposante bergen; het is ongelofelijk dat dit relatief kleine eiland in de Indische Oceaan zoveel verschillende landschappen kent! Ook dankzij een grote diversiteit aan religies kent het land een unieke cultuur en dat uit zich onder meer in betoverende tempels en gebouwen. Ga jij binnenkort deze parel verkennen?

screenshot van de deal

screenshot sri lanka