Onvergetelijke rondreis door Thailand

15 dagen inclusief vluchten, hotels met ontbijt, transfers, excursies en meer!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 926,-

Deze reis staat waarschijnlijk op de bucketlist van elke reiziger: een rondreis door Thailand! Zie de highlights van het land tijdens een inspiratievolle reis die je van hoogtepunt naar hoogtepunt brengt. Nu kun jij deze unieke reis al beleven vanaf €926, inclusief vluchten, hotels met ontbijt, transfers, excursies en meer. Bekijk hier snel het hele reisprogramma en alle mogelijke data!

rondreis thailand

Rondreis door Thailand

Bezoek aan het begin van je rondreis door Thailand het bruisende Bangkok, waar je over de talloze markten kunt zwerven en de lokale cuisine kunt proeven bij de eettentjes. Daarnaast bezoek je het rijk gedecoreerde paleis Grand Palace en de 46 meter lange liggende boeddha. Uiteraard bezoek je ook de drijvende markt van Damnoen Saduak, wat de grootste van Thailand is. Lees hier in mijn Travel Magazine artikel trouwens meer over de drijvende markten van Thailand! Kies de juiste maand om Thailand te bezoeken met mijn beste reistijd voor Thailand overzicht!

rondreis thailand

De rondreis van je leven

Na Bangkok ga je tijdens je Thailand vakantie onder andere de beroemde brug van de rivier Kwai bezoeken, de ruïnes en tempels van de voormalige hoofdstad Ayutthaya, en uiteraard de Gouden Driehoek. Dit laatste is de prachtige regio waar Myanmar, Laos en Thailand samenkomen. Daarnaast staan er nog veel meer mooie plaatsen en bezienswaardigheden op de planning om deze rondreis werkelijk onvergetelijk te maken. Kijk hier voor het gehele dagprogramma, meer informatie en voor de verschillende hotels waar je zult overnachten.

rondreis thailand

screenshot van de deal

rondreis thailand