Deze reis staat eigenlijk op de bucketlist van reizigers: een rondreis Thailand! Zie de highlights van dit land tijdens een inspiratievolle reis waar je je vrienden en familie nog lang over zult navertellen. Nu vanaf €1.099 incl. vlucht, hotels, boottocht over de Mekong rivier en meer!

Asia_Thailand_003

Bezoek het bruisende Bangkok, waar je over de talloze markten kunt zwerven en de lokale cuisine kunt proeven bij de eettentjes. Maak een boottocht over de rivier Kwai, bezoek de oude stad Sukhothai met de immense boeddhabeelden en serene lotusvijvers. Een ander hoogtepunt op het programma is een bezoek aan de Gouden Driehoek aan de brede Mekong-rivier, waar Myanmar, Laos en Thailand samenkomen.

Kijk hier voor het dagprogramma, meer informatie en voor de verschillende hotels waar je in overnacht.

big_buddha_koh_samui_thailand_90100933

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek de deal!

thailand

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)