slechts 299,- €

Breng een bezoek aan het prachtige Toscane met deze heerlijke Toscaanse rondreis: 6 of 8 dagen met ontbijt in uitstekend beoordeelde hotels met zwembad in pittoreske Middeleeuwse stadjes, de ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan Florence, Pisa en de andere charmante steden in deze heerlijke streek!

Chianti vineyard landscape with stone house,Tuscany,Italy,Europe

Toscane is een van de mooiste en populairste gebieden van Italië. De natuur, de cultuur en de Toscaanse keuken zorgen voor een heerlijke vakantie. Van zacht glooiende heuvels van de Chianti, de culturele schatten uit de middeleeuwen en de renaissance tot een kust met brede zandstranden: Toscane heeft voor ieder wat wils! De Toscaanse natuur en de schitterende steden Pisa en Florence maken deze Italiaanse regio tot een van de parels van Italië! Deze rondreis brengt je naar de mooiste Middeleeuwse stadjes van Toscane zoals San Gimignano, vanwege de vele torens ook wel het ‘Middeleeuwse Manhattan’ genoemd.

Tijdens deze reis overnacht je in verschillende hotels. Bekijk de hotels en het dagprogramma hier!

Europe_Italy_Florence_001

Zelf het prachtige Toscane ontdekken? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

toscane
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)