Prachtige rondreis door Turkije

Inclusief vluchten, transfers, vervoer en hotelovernachtingen met ontbijt; €232!

  • Luchthaven van vertrek Maastricht-Aachen
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Beoordeling 8,6
  • Calamiteitenfonds €2,50
vanaf Maastricht-Aachen
Holidayguru tipt 11.11.19 tot 18.11.19
P.p. vanaf € 232,-

Ben jij gek op Turkije, maar onderhand wel een beetje klaar met de luxe all-inclusive resorts in de kustplaatsen? Ontdek dan eens de andere kant van Turkije en boek deze geweldige rondreis langs o.a. de wereldberoemde kalksteenterrassen van Pamukkale, de ruïnestad Aphrodisias en een van de best bewaarde Romeinse theaters in de stad Aspendos! Verwacht je dat er wel een prijskaartje hangt aan zo’n indrukwekkende rondreis? Helemaal niet! Voor slechts €232 boek je al een complete vakantie inclusief vluchten, transfers, vervoer tijdens de rondleidingen en overnachtingen met ontbijt!

De kalksteenterrassen van Pamukkale

Hoe ziet deze rondreis eruit?

Vanaf Nederland vlieg je naar de bruisende stad Antalya. Je zult ook overnachten in Antalya, en de volgende morgen word je na het ontbijt opgehaald om de ruïnestad Aphrodisias te bezoeken. Na een overnachting in Kusadasi zal je op dag 3 de antieke stad Efeze bezoeken, en op dag 4 kan je je klaar gaan maken voor een bezoek aan de beroemde kalksteenterrassen van Pamukkale. Op dag 5 verdiep je je in de traditionele ambachten bij een bezoek aan een textielstad, en op dag 6 heb je een bijna compleet vrije dag in Antalya. Op dag 7 geniet je nog van een boottocht en op dag 8 is het jammer genoeg tijd om weer naar huis te gaan. Bekijk hier het hele programma van deze rondreis.

Haven in Turkije

Specificaties van deze deal

Let er op dat deze rondreis niet geschikt is voor kinderen! Verder kan je een excursiepakket bijkopen van €99, wat inhoudt dat de entreegelden, lunches en diners en fooien voor de bellboys inclusief zijn. Super handig, want dan hoef je je alleen nog maar te verwonderen over al het pracht dat je zult zien!

Architectuur

screenshot van de deal

rondreis Turkije