slechts 859,- €

Een mix van woestijn, wolkenkrabbers en strand: maak een indrukwekkende reis door de Verenigde Arabische Emiraten! Inclusief 7 nachten in verschillende luxe 4*- en 5*-hotels, dagelijks ontbijt, woestijnsafari met barbecue, meerdere stadstours, retourvlucht vanaf Amsterdam en vervoer!

27-4dubai-burj-el-khalifa

Wuivende palmbomen, kunstmatige eilanden, goudgele zandduinen en kamelen: de reis gaat naar de Verenigde Arabische Emiraten! Van Abu Dhabi, de zetel van de regering met onder meer de grootste moskee van het land, ga je naar Al Ain, door de prachtige ligging in de natuur ook wel de ‘Garden City’ genoemd. Je derde bestemming is het befaamde Dubai, waar een stadtour niet kan ontbreken, maar je ook een bezoek kunt brengen aan de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld! Vanuit Dubai maak je ook een jeepsafari door de woestijn met afsluitende barbecue. Even buiten Dubai vind je je volgende bestemming Fujairah, een verademing voor liefhebbers van natuur en strand, om vervolgens door te reizen naar het monumentale Sharjah.

Tijdens je reis verblijf je in vijf verschillende goed beoordeelde en luxe 4- en 5-sterrenhotels. Na een drukke dag zal het je dus nooit ergens aan ontbreken. Het ontbijt staat uiteraard elke dag voor je klaar. Voor meer informatie over de hotels en het precieze reisprogramma kun je hier terecht.

Skyscrapers-in-Abu-Dhabi-United-Arab-Emirates_mini

Een unieke reis in ultieme luxe? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

27-4vae

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)